Ko me inspirira #76

Z Vladko vas prav lepo vabiva, da se nama pridružite pri novem Ko me inspirira izzivu. Tokratni izziv je malce v duhu situacije, v kateri se nahajamo…vsak se z njo spopada na različne načine, a med nami je veliko takšnih, ki se morajo truditi za vse nas in zato je tema tokratnega izziva…

…HVALEŽNOST!

V navdih pa nam je  Valerija z njeno lepo, nežno zahvalnico!

Jaz sem se odločila, da ‘angelom’, ki delajo za nas, podarim en zvrhan koš src za srečo.

Za košarico sem uporabila spodnji del kolačka iz kompleta punčk, srca in angelska krila pa sem izrezala s pomočjo kompleta Vesela pošta.

Upam, da boste tudi ve zaskrbljenost poskušale odgnati s hvaležnostjo in se nama z  Vladko  pridružite pri ustvarjanju.

Izdelke lahko prijavljate na povezavi spodaj in sicer do 17. 4. do polnoči. Eni izmed sodelujočih bom s pomočjo žreba podarila bon za 10€ za nakup izdelkov Najlepši par 🙂 .

Veselo ustvarjanje vam želim in ostanite zdravi,
Tina
Uporabljene rezalne šablone Najlepši par:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


7 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Joj, Tina, kako domiselno si nadgradila svojo punčko. Res smo lahko hvaležni vsem “angelom”, ki v teh dneh skrbijo, da življenje teče dalje.

  Odgovori
 2. Valerija
  Valerija says:

  Draga Tina, kako sem bila presenečena, ko sem zagledala svojo voščilnico, kot vajino inspiracijo. Zelo vesela in počaščena. Tvoja voščilnica pa prekrasna, kot vedno!
  Lp

  Odgovori
 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina, tole punčko si tako svetovno dodelala in naredila fnatastično zahvalnico vsem, ki skrbijo, da življenje teče kolikor toliko mogoče v teh čudnih časih. Super si :).

  Odgovori
 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Pridem pozno, ampak pridem zagotovo. 🙂 Hvala za čudovito inspiracijo tako tvojo, kot izbrano od Valerije. Zelo mi je všeč tvoj angels s srčki. Krasna postavitev in super izbira barv.

  Odgovori

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Preden se ‘zapodim’ v ustvarjanje, se vam najprej najlepše zahvalim za sodelovanje pri Ko me inspirira… izzivu in vaših ➡️ čudovitih 24 prispevkov na temo hvaležnosti […]

 2. […] Lepo vas vabim, da se mi pridružite pri izzivu ➡️ Ostani doma, pa tudi pri ➡️ Ko me inspirira izzivu… […]

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja