Ko me inspirira #78

Z Vladko vaju ponovno vabiva, da se pridružita najinemu izzivu….v navdih nam je tokrat Nataša, ki je izdelala čudovito voščilnico v natur in zlati barvi.

In tako vas tokrat prav lepo vabiva na rjavo-zlati barvni izziv :-).

Mene je zapeljalo v preproste vode in spodaj lahko vidite rezulat.

Uporabila sem rob velike štampiljke in ga odtisnila po dveh stranicah rjavega pravokotnika, potem pa sem odtis še malce obogatila z dodatnimi odtisi cvetja in vejic. Odiskovala sem s prozorno blazinico, nato pa uporabila zlati embosing prah.

Cvetje sem nekoliko poudarila z belo barvico, listje pa pobarvala z zlatim pisalom. Z robom in trakom sem ‘kanila’ še malce rdeče in dodala voščilo na vrvici.
Z  Vladko  vaju zelo lepo vabiva in se veseliva vaših izdelkov.

Izdelke lahko prijavljate na povezavi spodaj in sicer do 17. 6. do polnoči. Eni izmed sodelujočih bom s pomočjo žreba podarila bon za 10€ za nakup izdelkov Najlepši par 🙂 .

Prisrčno vas pozdravljam,
Tina
Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


6 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Natašin izdelek je tudi mene navdušil in imela sem v mislih, da idejo tudi uporabim. No, sedaj imam priložnost. (,,,do sem enako, kot pri Vladkinem metulju…) 😀 Tvoja inspiracija Natašinih zlatih in rjavih odtenkov je naravnost fantastična. S pikico rdeče si zadela žebljico na glavico. 😀

  Odgovori
 2. Helena
  Helena says:

  Tina, kako lepo si se poigrala z veliko štampiljko in motivu dodala še manjše odtise. Ščepec rdeče barve prav lepo popestri krasno voščilnico.

  Odgovori
 3. Narobe hiša - Nataša P.
  Narobe hiša - Nataša P. says:

  Tina, počaščena sem, da te je za izziv navdihnila prav moja voščilnica. Čudovito je izpadla tvoja kombinacija, še posebej z veliko štampiljko in dodatkom manjših. Jaz sem vedno znova fascinirana, kaj vse lahko ustvariš z eno štampiljko.

  Odgovori

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Naj današnjo objavo začnem z zahvalo za vaše sodelovanje na izzivu Ko me inspirira…pokukajte na stran izziva in kar oblila vas bo toplina barv 😀 …. Hvala v mojem in Vladkinem […]

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja