Magnolije z akvarelno obrobo

Ko se nam ne ljubi barvati cvetja, lahko barvo dodamo tudi drugače 😉 .

Jaz sem to naredila tako, da sem z magnolijami poštemljala spodnji kot…pri čemer sem uporabila tehniko maskiranja, da se cvetovi prekrivajo. Gre preprosto za to, da sem prvi odtisnjeni cvet sem pokrila z izrezom in nato, nekoliko čez tega, odtisnila naslednjega…tako sem nadaljevala do konca in dobila strnjeno skupino magnolij.

Tik ob rob sem nato nanesla modro akvarelno barvo in jo z mokrim čopičem razvlekla proti zunanji strani, na koncu pa še nekoliko našprickala s nežno roza barvo, da sem dodala malce topline.

Nato sem zalepila še 3D okvir, ki sem ga sestavila iz treh izrezov, vanj pa še besedo zate in bleščeče srce.

Hvala za obisk na blogu, prav lepo vas pozdravljam in vam želim krasen vikend,

Tina

8 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ja seveda, tudi “lenobo” se kdaj da prikriti:))) – ni pa vedno nujno, da potem to ni dobro. V tvojem primeru se vidi, da je to samo stvar domiselnosti in končni izdelek je čudovit. Všeč mi je, kako raznoliko uporabljaš ovale in v vsakem primeru izpadejo dobro. Modrina za magnolijami pa pričara… nebo, morje, kar ti je bolj pri srcu:). Pozdravček in objem Andreja

  Odgovori
 2. hali
  hali says:

  noro, ko sem jo videla na FB sem rekla u ja tole je direkt za uokvirit in na steno, res, ta lepa prelivajoča modra in ti cvetovi..perfektno… uživaj v vikendu tudi ti

  Odgovori
 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  OK tole pa je svetvona ideja za dol past :)! Samo… pri tebi zgleda tako enostavno, če se pa jaz to lotim bo pa en kup parija za proč in neki na približno. Uživa v vikendu 🙂 :).

  Odgovori
 4. Helena
  Helena says:

  Zopet ena od tvojih navdušujočih pogruntavščin 🙂 Enkratno je izpadlo. Zaradi zelo temno modre tik ob cvetovih je sprva videti kot da so magnolije izrezane in povzdignjene s 3D blazinicami.
  Lep in prijeten vikend!

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja