Marjetice iz pavs papirja s potiskom

Zopet so zacvetele marjetice 😉 …tokrat iz nežnega pavs papirja potiskanega z receptom za srečo 🙂 .

Štampiljko sem s prozorno blazinico odtisnila na pavs papir, posula z belim prahom za embosiranje in ga nato stopila s pištolo na vroč zrak.

Iz tako pripravljenih odtisov sem izrezovala marjetice. Pri prvem poskusu, so se beli delci odlepili iz pavs papirja in ostali na rezalni šabloni. Nato pa sem med pavs papir in rezalno šablono položila še peki papir in problem je bil rešen 😉 .

Voščilnica je sestavljena tako, da sem na belo osnovo zalepila pravokotnik z negativom ovala, nato pa v sredino dodala še moder oval.

Vsaki marjetici sem na hrbtno stran zalepila sredino, izrezano iz mos gume, nato pa sem jih prilepila na moder oval – tako so lepo 3D privzdignjene in pridejo bolj do izraza. Seveda pa lahko izrez iz mos gume nadomestimo s 3D lepilnimi blazinicami….

Voščilnico sem dokončala z voščilom in pikapolonico.

Imejte super dan in hvala za obisk,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

4 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Čudovito, Tina! Nežne marjetice na bolj močnem ozadju. Če ne bi deloma segale izven ovala, bi si mislila, da si uporabila za cvetove moder papir. Sedaj pa se lepo vidi, da so iz pausa.

  Odgovori
 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Fantastična je! Embosiranje na pavs zelo lepo zgleda in naredi čisto poseben efekt. 🙂 Všeč mi je barvna kombinacija. Že lep čas občudujem tale odtenek kraft papirja. Mislim, da bo to moja naslednja investicija. 😀

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja