Mavrica iz srčkov

Prijazen pozdrav vsem!

Tale mavrični srček ste mogoče že videli v predstavitvenem videu :-). Danes pa mu namenjam celo objavo :-).

za-vedno5

Izrezala sem pet srčkov iz belega papirja in odrezala stran besede vedno, ter si jih…seveda…prihranila ;-). Srčke sem nato pobarvala z Distress blazinicami. Lahko bi jih izrezala tudi iz barvnih papirjev, a bi potem verjetno težko kdaj porabila besede `vedno` v takšnih barvah. Tako pa so nevtralno bele in jih lahko pobarvam kot želim. Tole je prepis monologa, ki se sicer odvija v moji glavi, ko izbiram material ;-).

Na veliko akrilno ploščico sem potapkala modro Distress blazinico, dodala prah Perfect pearls in malo vode. Nato sem s čopičem pobarvala osnovo za voščilnico, počakala, da se posuši in čez noč obtežila pod knjigami.

Preden sem zalepila srčke, sem pripravila embosirani okvir s pomočjo kvadratne rezalne šablone. Recept  za embosiranje z Big Shot-om  je sledeč : zaprta osnovna plošča, silikonska guma, papir, šablona (rezalni del obrnjen proti papirju), silikonska guma, plošča. Je pa res, da je vsaka naprava malce drugačna in boste morali morda vaš sendvič kaj spremeniti.

Hvala za vse obisk  🙂 , pošiljam vam prijazen pozdrav.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

8-novo

za-vedno

7 odzivov
 1. Andreja L.
  Andreja L. says:

  ooo Tina kako je dobra! Super si se znašla s prepletanjem srčkov.
  Sem razmišljala bi ali ne bi kupila šablono, ampak bom kar odšla v tvojo trgovinico :-))
  Res si nam pravi navdih!

 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Andreja … ne razmišljaj o nakupu … tista, ki nima teh šablon sploh ne ve, kaj vse zamuja. Jaz čakam že na novo kolekcijo!!!!!
  Srčki so pa uh, oh in sploh…. pravi srčki. Tako enostavno, samo spomnit se je treba. Me pa zanima, kaj si dodala na tisti dve “kapljici”…kaj je to ? en vroooooč pozdrav čao

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Lepa srčkasta mavrica, pa tudi zelo lepo, ko nam vse tako natančno opišeš, da potem samo preplonkamo.
  Res bi bilo najbolje imeti vse šablone, samo …..
  LP

 4. Helena
  Helena says:

  Zdi se mi takšna poletna voščilnica. Srčki so me sprva spomnili na pisane gumice, ki so v različnih oblikah in so bile pred časom tako moderne 🙂

Komentiranje ni omogočeno.