Mavrica v mavrici

Z mavrico se poskušam igrati na različne načine in med poskušanjem je nastala tudi tale voščilnica – kjer se je mavrično obarval le en krak.

Izrezani mavrici sem s škarjicami odstranila trak, ga pobarvala z akvareli in ponovno zalepila na svoje mesto – tako pri barvanju ni potrebno biti natančen in paziti na okolico.

Preden sem s šablono izrezala kvadrat, sem na moder papir položila tudi mavrico, da je tudi njen začetek okrašen s šivom.

Mavrica je na začetku prilepljena na papir, na širšem koncu pa sem ji dodala dvojno plast 3D blazinic in jo s tem privzdignila. Zaključila pa sem s sanjami in zvezdami….

Prijazno vas pozdravljam in hvala za današnji obisk,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

6 odzivov
 1. ANDREJA Verovšek
  ANDREJA Verovšek says:

  Ljuba Tina, saj je ni stvari, da je ti ne bi naredila tako cortno in domiselno, da se človek,hočeš nočeš, navduši do konca in nazaj😀. Danes sem dobila tvoj paketek, še tri dni obveznosti, potem pa takoj nastane tudi pri meni ena”mini kolekcija” s tvojimi izdelki. Že komaj čakam😁. Hvala za vse in en veeelik objem,😚🤗

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Tina, tvoja mavrica je sanjsko lepa. <3 Čisto sem navdušena nad idejo, da si mavrico na spodnjem koncu vzdignila in pobarvala samo en krak. 🙂

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina, ti si res navdih za 100 in 1 idejo ki so porodi ob branju tvojih objav in kombiniranju tvojih stvaritev. Hvala ker si :)!

Komentiranje ni omogočeno.