Mavrica za veselo novico

…ki sicer ni prav nova, a je jaz vendarle še nisem javno obelodanila 🙂 . Lani sem za Rayher oblikovala linijo šablon, ki se sedaj tržijo pod njihovo blagovno znamko. Koliko mi to pomeni iz vseh vidikov, vam sploh ne morem dovolj nazorno povedati z besedami…mislim, da je moja mavrična voščilnica še najbolj zgovorna :-).

marjetice

Tole je tudi moja prva voščilnica, ki sem jo izdelala z novimi šablonami…od sreče sem želela uporabiti čisto `surov` izrez, samo preprosto izrezan iz meni najljubšega belega papirja 🙂 .

marjetice2

Vse šablone, ki jih za Rayher oblikujem jaz, bodo na voljo tudi v moji spletni trgovini…čeprav niso Najlepši par, jih pač smatram za svoje (železne) otročiče 😉 .

In ker bi rada srečo in veselje delila z vami, podarjam en komplet štampiljk Tvoj dan – med vsemi komentarji bom izžrebala naslednji ponedeljek.

Prisrčno vas pozdravljam in se prav kmalu ponovno beremo…tudi Najlepši par ima namreč v pripravi majčkene novosti 🙂 .

Tina

Uporabljene štampiljke in šablone:

Tvoj dan

Rayher-MARJETICA

42 odzivov
 1. Zvonka
  Zvonka says:

  Čestitke za vse nove otročiče, ki sem si jih že ogledala na njihovi spletni strani.
  Spet bomo zapravljali.
  Tudi ta mavrična je krasna.

 2. Maja
  Maja says:

  Čestitke! Želim ti, da bi bilo čim več takšnih podvigov. Kot tudi vse ostale svoje “otročiče”, si tudi tega predstavila s čudovito voščilnico.

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Vseh teh tvojih novih izdelkov sem se veselila že takrat, ko so jih še rahlo “sramežljivo” predstavili v Rayherju. Vsi so čudoviti in iskrene čestitke za vse tvoje ideje. Komaj čakam, da jih počasi posvojim:). Tvoja voščilnica pa je tako sončna, pomladno cvetoča:), da prinaša polno optimizma in res si lahko ponosna nanjo in na tvoje “malčke”.
  Lep pozdravček, Andreja V.

 4. Ayaa
  Ayaa says:

  Čudovita čestitka! Všeč so mi liski rože, ki so prav tako v obliki 3D..;)
  In še naprej ti želim veliko ustvarjalnih idej, predvsem pa, da bi še naprej z lahkoto tvoje nove ideje prenesla v nove šablone in štampiljke. 🙂

 5. Damjana
  Damjana says:

  Tina, tole smo pa opazile že pred časom na Rayherjevi strani in prav razmišljala sem ali sem pri tebi spregledala kakšno objavo, ki bi obelodanila tak krasen dosežek – no zdaj pa vem da je nisem :))))

  Krasne so, prav tako tudi tale današnja čestitka.

 6. hali
  hali says:

  AAA saj veš, da sem jih že občudovala in reklamirala na blogu, ko so bile še s popkovino povezane s tabo… Vesela iz srca in bravo za sodelovanje. Upam, da požanješ svetovno slavo in da se bodo prodajale za med, v bok s cottage cutz, memorx box in marianne design. Ker ti si , roko na srce boljša in “naša”.

 7. Helena Z.
  Helena Z. says:

  Nove šablone so čudovite, sem jih že opazovala v Rayherju, vendar tistih, ki sem si jih kot prioriteto izbrala na spletu še ni v prodaji. Bom še malo počakala 🙂

 8. Tanja E.
  Tanja E. says:

  Draga Tina, tudi jaz ti čestitam!! Bravo za vse tvoje prelepe “otročičke”, prav vse, kar ustvariš je čudovito, kar sem do sedaj uspela nabaviti redno in z veseljem uporabljam, vse ostalo je še na listi “wish”, ki upam, da se kmalu uresniči. Vse dobro tudi v prihodnje in še veliko tako odličnih idej ti želim, prijazen pozdrav, Tanja.

 9. MOJCA
  MOJCA says:

  Se mi je zdelo zadnjič, ko sem brskala po njihovi spletni strani, da imaš prste vmes pri izdelavi. Sem vesela, da ti je uspelo…v bistvu se je komaj začelo odpirat in upam, da se ti odprejo še katera vrata, ker si to res zaslužiš…ideje imaš fenomenalne. čao

 10. Anemona
  Anemona says:

  Iskrene čestitke, Tina. In yeeeeeeees uspelo ti je izoblikovati krasno linijo novih šablon (p.s. komaj čakam na copatek 🙂 ).
  Res sem vesela zate in za vse, ki se trudijo pripeljati izdelke za ustvarjanje k nam. Še bolje pa je videti slo izdelke na prodajnih policah. In Najlepši par je zakon 😉 , pa tudi nova linija za Rayher je videti prijetna za ustvarjanje.
  Naj ti ideje še naprej kipijo in naj gredo še bolje v prodajo 🙂

 11. Helena
  Helena says:

  Tina, tako vesela sem tvoje ustvarjalne žilice in volje, da to uresničiš.
  Čestitam za te tvoje otročičke in verjamem, da si fejst ponosna. Še jaz sem nate, ker si se povezala s takšnim ustvarjalnim velikanom kot je Rayher. Imajo srečo, ker si “njihova” 🙂
  Voščilnica je tako polna energije in govori o tvojem notranjem razpoloženju.

 12. oldpunca
  oldpunca says:

  Super, bravo in čestitke! Vesela sem za tebe, da si uspela! 😀 Krasne so. Sem si jih že ogledala in ravno zaradi njih začela razmišljati o nabavi hroščka. 😀 Tvoja mavrična čestitka z belo rožico pa je cukerček, da ji ni para. 😀 😀 😀

 13. keltika
  keltika says:

  Tina, čestitam!! Sem jih že opazila in tuhtala, kako to, da nič ne rečeš o njih, sem te že hotela pobarat, kako je s tem :)) Fuuul so luštne, ampak očitno še ni vseh, ali pa so že razprodane, jih imam že nekaj v mislih :)) Tale rožica je prelepa, res nam skomine delaš :)) Vesela sem zate, vesela, da se naše stvari, naših ljudi prodajajo pri nas, sploh če gre za tako srčno punco, kot si ti. Srečno 🙂

 14. Danica
  Danica says:

  Iskrene čestitke Tina, res si carica in res smo lahko veseli, da te imamo.
  Tvoji pripomočki za ustvarjanje so res tako oblikovani, da jih lahko uporabiš na 100 in en način 🙂
  Jaz pravim da so narejeni z dušo in polno pozitivne energije 🙂 To pa zato, ker mi ustvarjanje z njimi teče tako gladko kot po maslu 😀 Nobenega pretiranega gruntanja kaj naj dam zdraven.
  Tina, le tako naprej, sem zelo vesela tvojega uspeha.
  Marjetica na tej mavrici je prečudovita.
  Lp Danica

 15. Vilinke
  Vilinke says:

  Čestitke Tina, na tako lepi kolekciji šablonic, ki si jih ustvarila za Rayher 😉 Zelo si lahko ponosna na sebe prava mojstrica si (kot že veš)!!! Komaj čakam kaj si še pripravila za nas 😉 Ta mavrična voščilnica pa je enostavno čudovita in kar širi dobro voljo 😉

 16. tina z.
  tina z. says:

  tudi navdušena nad novitetami in si jih že nekaj časa ogledujem na rayherjevi spletni strani – čudovite in vsestransko uporabne so vse stvari po vrsti, čestitam in še veliko ustvarjalnih idej!

 17. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Čestitke tudi iz moje strani. Tvoje ustvarjalne ideje so čudovite in odkar imam tvoje pripomočke sem non štop za ustvarjalno mizo. Resnično sem vesela zate.

 18. Valerija
  Valerija says:

  Čestitke za vse prečudovite šablonice, ki sem si jih že pred kratkim ogledala na Rayherjevi spletni strani in si seveda naredila lušte… škoda da moj proračun ne prenese vseh teh novosti 🙂 Nekaj si bom pa že morala privoščiti.
  Bodo tudi izdelki s temi šablonicami šli v mesečno galerijo Najlepšega para?

  Lp, super si!
  Valerija

  • autovermietung palma de mallorca ohne kreditkarte
   autovermietung palma de mallorca ohne kreditkarte says:

   ciao, mi potresti contattare? vorrei darti qualche dettaglio sul programma di affiliazione PPC di Careerjet, motore di ricerca del lavoro; in modo che tu lo possa segnalare nella lista. Puoi iscriverti tu stesso ed usare un codice referral per la segnalazione ovviamente. Non trovo alcun contatto – a parte i tuoi twitter, quora, eccetera – quindi ho scritto qui. cancella pure il commento. ciao /

  • l bank haus kredit vergleich
   l bank haus kredit vergleich says:

   Herr Tingler,Barney Stinson hätte es nicht besser formulieren können. Ich gratuliere zu diesem witzigen, aber wahren Bericht und hoffe, dass sich manch ein Anzugsbanause hier etwas abschaut.In dem Sinne: Suit up!LVM

 19. Renata
  Renata says:

  Tina, iskrene čestitke tudi iz moje strani. Krasne otročičke nam pripravljaš. Pred tednom sem opazila na njihovi strani in imela že nekaj na gledanega, vendar jih še ni na zalogi. Občudujem tvoje izdelke, ki so vsi po prek krasni za ustvarjanje. Le tako naprej, upam, da ti uspe tudi na širše tržišče, saj si zaslužiš. Čestitke še enkrat.

 20. Katarinčica
  Katarinčica says:

  Tina, tale voščilnica je res krasna. Marjetice so itak moje naljubše rožice, tako da so že na seznamu, da si jih nabavim. Vsi tvoji izdelki so krasni, tvoje čudovite ideje pa navdih za moje ustvarjanje.

 21. Vladka
  Vladka says:

  Tina jaz sem tako ponosna nate in vesela hkrati. Res si carica in le tako naprej. Naj bo pisano in veselo kot tale tvoja mavrična voščilnica.

 22. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako sem vesela zate!! Res res navdušena! Nekdo, ki ustvarja s takšno srčnostjo in nas vse greje s svojo dobroto si zasluži uspeh! Čestitam! To je le še en dokaz, da greš v pravo smer (če si slučajno kdaj podvomila … 😉 Me vsekakor verjamemo vate in obožujemo tvoje izdelke! 🙂

  Pozdravček, B.

 23. Marija V.
  Marija V. says:

  Čestitke. Zelo mi je všeč – tako preprosta in tak efekt. Prav zadelo me je. Takoj moram pogledati
  kaj je novega, še dobro, da imam tvoje novice in tako izvem za novosti. Končno je na trgu nekaj
  takega, ki je naše in zelo uporabno. Bravo, komaj čakam, kaj boš še ponudila. Veliko uspeha ti
  želim tako pri oblikovanju, kot pri prodaji.
  Marija V.

 24. *Keti*
  *Keti* says:

  Tina, super izdelki Najlepšega para in čestitke za sodelovanje z Rayherjem. Sem imela priložnost nekatere v živo občudovati v trgovini v Ljubljani. Dolgo si “skrivala” novico pred nami 😉 Vedno znova presenečaš z novimi izdelki in ponosna lastnica nekaj izdelkov Najlepšega para sem že. In z veseljem bom izbrala še kaj iz tvoje povečane družinice. Le tako naprej. Veliko uspeha ti želim in hvala, ker smo lahko del tvoje zgodbe tudi z našimi izdelki.

 25. marta polajner
  marta polajner says:

  Draga Tina. Ko sem brala tvoje predstavitvene besede o novem izdelku, sem najprej začutila ponos, da je nekomu iz Slovenije uspelo predstaviti svoj talent izven meja.. .bolj sem brala, bolj je ta ponos v meni rastel ( pri tem sem pomislila na Tino Maze, hecno mogoče, a to mi je padlo na um). Iz vsega srca ti čestitam.
  Da pa bo bolj jasno, koliko vse to resno mislim, naj dodam , da tebe in še mnoge druge ustvarjalke občudujem in spremljam že dalj časa( tudi nekatere tvoje šablone že imam), a prvič sem začutila tisto nujno željo, da to pokomentiram.
  Srečno in pogumno še naprej! Marta.

 26. Tanja
  Tanja says:

  Sem bila ta teden v Rayerju in sem videla te šablone (nisem vedela, da so tvoje delo) in sem jih že dal na Wish listo. Super luštne so! Bravo!

 27. MA-MI (Maja)
  MA-MI (Maja) says:

  Tina, zelo sem vesela, da je tvoja ustvarjalnost šla na to pot. Verjamem, da si ponosna na svoje stvaritve. Vse, česar se lotiš, je preprosto, a hkrati zelo premišljeno. Vidi se, da je v vsak tvoj izdelek vloženega veliko truda in predvsem ljubezni. Kar tako naprej!

  Lp, Maja

Komentiranje ni omogočeno.