Mavrični metulj

Danes z vami delim mavričnega metulja z bleščicami…barvanje je bilo eno veliko eksperimentiranje  (čeprav tega na fotografiji ni opaziti), ki se je na koncu zanimivo izšlo. Žal nisem nič `dokumentirala` postopka, a bom ob prvi priložnosti pokazala ta Baltazarski način barvanja.

mavrični-metulj

Metulja sem zalepila na odprtino, ki je nastala, ko sem ga izrezala iz osnove. Na hrbtno stran sem zalepila pavs papir, da sem ga imela kam pritrditi-lahko pa bi uporabila tudi prozorno folijo za še bolj prosojen učinek…morda naslednjič…

mavrični-metulj2

`Pot` metulja pa sem naredila s pomočjo štampiljke, ki sem jo odtisnila večkrat in pa prozornih kamenčkov. Z enako barvo kot sem odtisnila napis (Distress ink Tumbled Glass) sem tudi osenčila robove.

Hvala za obisk in lep pozdrav do prihodnjič 🙂 ,

Tina

Uporabljeni izdelki:

14 Tri lepe misli

8 odzivov
 1. Martina
  Martina says:

  Čudovit je in všeč mi je njegova sled z besedami. (Mimogrede a še boš naročala kaj teh štampiljk?)

 2. treebug
  treebug says:

  metulj je fascinanten v teh svojih barvah in kakšna super ideja, da ga daš na pavsovo podlago – res imaš v čisto vsaki objavi kakšno res prima idejo, neverjetna si!

 3. Valerija
  Valerija says:

  Metulj je res prekrasen v prav čarobnih mavričnih barvah. Bom vesela, če nam razkriješ postopek.

 4. Maja
  Maja says:

  Tina, lepa in zelo domiselna voščilnica … všeč mi je, kako voščilo sledi metulju. In vsakič občudujem tvoje odtiske voščil z Distress Inki. Meni se ali razmažejo ali pa so taki flekasti, zato jih v ta namen nerada uporabljam.

Komentiranje ni omogočeno.