Medo za Marka

Upam, da preživljate lep zaključek (šolskega) poletja. Meni se zdi, da ga moram dobro izkoristiti in tako mi malce primanjkuje časa za ustvarjanje in tudi za (na tem mestu se za to tudi opravičujem) razdeljevanje `ljubezni` po vaših blogih. A v četrtek se za naša dva (in še cel kup mladine in otrok 🙂 ) ponovno začne šola in zame to pomeni predvsem zelo predvidljivo razporeditev časa.

Danes z vami delim voščilnico za novorojenčka, kjer se me še vedno drži obsesija `napišimo ime s čopičem` 🙂 . Ko se bo rodil Ferdinand, me bo verjetno minila, ker bi potrebovala voščilnico formata A4 😉 .

medo5

Medota sem izrezala iz belega papirja, ga le osenčila po robovih in mu malce pobarvala lička. Ime sem napisala z zlato akrilno barvo, s katero sem pobarvala tudi usta in smrček, da se barvno lepo poveže.

Na spodnji fotografiji je lepše videti lesk zlate barve in pa malce bleščic na srčku…

medo6

Hvala za obisk, želim vam lep zaključek meseca…predvsem pa vesel skok v september.

Tina

Uporabljeni izdelki:

9 Kvadrati s šivi

9 odzivov
 1. moi
  moi says:

  Meni pa je zelo všeč tvoja obsesija, sploh ker tako lepo pišeš, pa še unikatno je.
  Krasno si spet združila svoje šablone in svoj talent pri pisanju.

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Lepo, nežno, bleščeče. Medo vedno prinese toplino v srce, četudi je “zverinica”:). Me pa še nekaj zanima, le kako na roko tako lepo napišeš – ali boš pokazala? Lep pozdrav, Andreja

 3. MOJCA
  MOJCA says:

  Lahko enim, ki imajo lepo pisavo!! Pri meni ta možnost odpade, pa je lahko ime Maj ali pa Francelj…končni izdelek bi bil isti…katastrofalen.
  Naj tvoja obsesija kar traja, traja,….domačo nalogo in to zelo ponižno in s strahospoštovanjem ti je pa že itak Andreja naložila….

 4. Vida
  Vida says:

  joj, kako lepa pisava <3 o imenih pa tako… zadnjič nisem vedla kako naj na čestitko dam ime novorojenčka: Oton Hubert. no, pristal je na notranji strani, v dveh vrsticah…

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Za Ferdinanda vzemi tanjši čopič. 😀 Všeč mi je tvoja obsesija s pisanjem imen, saj imaš krasno pisavo. Voščilnica pa je čudovito nežna.
  Lep skok v september in čim manj stresa! 😀

 6. Vladka
  Vladka says:

  Dobro ti gre tale opsesija od rok, medo mi prav simaptično sramežljiv zgleda, s temi rdečimi lički 🙂

Komentiranje ni omogočeno.