Mini voščila

Predstavitev na blogu danes namenjam kompletu rezalnih šablon Mini voščila.

Sledi nekaj primerov uporabe 🙂 … in seveda kratek video:

Na voščilnici s tulipani sem uporabila le šablono čestitke, ki v papirju pusti izreze posameznih črk…nato pa voščilo pride do izraza s pomočjo papirja, ki ga zalepimo spodaj.

Tokrat sem uporabila voščilo in ‘govoreči oblaček’ iz kompleta, ki pa sem mu s škarjami odrezala spodnji ‘zavihek’, da sem dobila bolj nevtralno obliko. Spodaj sem zalepila bel papir, saj sta bila vrvica in barvito ozadje preveč moteča in voščilo ni prišlo do izraza.

Beseda čestitke je uporabljena skupaj z  zastavico iz kompleta…tokrat nisem nič lepila na hrbtno stran in voščilo ‘pobarva’ kar modro ozadje.

Pa še mali tag z izrezom hvala. Izrezala sem dva taga in v prvega izrezala voščilo ter s hrbtne strani zalepila cvetje – nato pa lepljenje skrila še z drugim zalepljenim tagom.

Pa je prišel na vrsto tudi video 🙂 :

Hvala tudi za današnji obisk na blogu in bodite zelo lepo.

S komentarjem pod objavo je lahko komplet Mini voščila tvoj 🙂 ! Žrebala bom v četrtek zjutraj in upoštevala vse komentarje oddane danes do polnoči.

Prijazen pozdrav do jutri :-),

Tina

 

60 odzivov
 1. Marjeta Brce
  Marjeta Brce says:

  Še takoj ko sem jih videla so pristala na moji wish listi. Že držim fige oz. pesti – ne vem kaj bo bolj pomagalo, za srečo pri žrebu.
  Tina, krasen asortiman voščilnic si nam spet pripravila.

 2. Natasa Bizjak
  Natasa Bizjak says:

  Super uporabne sablone, krasen igriv dizajn, se pravi 1+1= nujno jih je treba imet 😉

 3. Bogdana
  Bogdana says:

  Juhu, jutri je končno 1. 2. 🙂 Komaj čakam, da napolnim košarico s pomladnimi dobrotami!

 4. Urška Šumljak
  Urška Šumljak says:

  Lepo nas razvajaš z vsakodnevnimi predstavitvami novih šablon in štampiljk 🙂 Tudi ta bo več kot uporabna, pa tudi nepogrešljiv pripomoček pri ustvarjanju.Hvala 🙂

 5. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Vsaka predstavitev je bolj fantastična in mi da bolj vedeti da rabim bigshoota :P. Res fantastične novosti bodo od jutri dalje opri tebi 🙂

 6. Danijela Jakše
  Danijela Jakše says:

  Joj joj joj…….Vse je lepo, čudovito,……sploh OH. Tina ti si polna idej, ki mi velikokrat
  pomagajo pri ustvarjanju.
  Komi čakam jutri……………..

 7. Aleksandra Golčman
  Aleksandra Golčman says:

  Na te mini voščila sem že razmišljala zakaj jih ne narediš! In kot da bereš misli. Njihova uporaba pa je lepo prikazana Pozdravček Aleksandra

 8. moi
  moi says:

  Res super, da si naredila še oblaček in zastavico ter besede, ki pašejo vanju. Včasih res ni treba veliko besed in je taka majhna pridobitev dobrodošla 😉

 9. Helena
  Helena says:

  Oh, Tina, kako nas dražiš z novostmi 🙂 Tudi ta komplet je krasen. Potem pa še tvoja predstavitev, da se mi kar sline cedijo.

 10. Keltika
  Keltika says:

  O, kako vćčasih iščem kakšna mini voščila, pa jih v moji zbirki še ni…ampak Tina, tole je nujno potrebno, brez tega ne bo šlo. Si zadela s temi mini voščili, bomba so!!

 11. Polona Jerele
  Polona Jerele says:

  Draga Tina, vse je čudovito! Komaj čakam ustvarjanja z novimi šablonami! Pa toliko novih idej- HVALA!!!

 12. Vida
  Vida says:

  same super kjut in uporabne stvari… pomlad je že tako lepa, s temi novimi šablonami in štampiljkami iz te kolekcije bo pa že skoraj kičasta… še dobro, da je jutri že tisti D dan 🙂

 13. Goranka Btenčič
  Goranka Btenčič says:

  Saj veš, da obožujem vse tvoje napise in tile so že v planu za nakup. Če mi bo sreča naklonjena pa kaj drugega namesto njih odroma v košarico.
  Krasne pomladne novosti si nam pripravila. Hvala za tvoj trud.
  Lp Lili

Komentiranje ni omogočeno.