Moška voščilnica z listjem

Kot običajno, sem tudi tokrat, za moško voščilnico segla po listju…to je moj varni domet 🙂

Iz rjavega papirja sem izrezala valoviti kvadrat in ga poštempljala z voščilom. Nato sem vanj izrezala okvirček in zalepila akvarelno pobarvano listje. Viške listov, ki so segali v odprtino, sem s škarjicami odrezala.

Ko iz črk sestavljam imena, skoraj brez izjeme uporabim lepilno miško, ki jo nanesem na hrbtno stran papirja. S peki papirjem prekrijem lepljivi del in nato izrežem…črke, ki jih tako dobimo, imajo že lepilo in so kot neke male črke-nalepke 🙂 , s katerimi je lepo delati.

3D okvir z voščilom sem sestavila takole:  spodnji izrez je iz ➡️ 3mm kappa plošče, na katero sem nalepila pavs papir z imenom. Lepljenje pa sem nato skrila z okvirjem iz navadnega belega papirja. izrezom enakega okvirja.

Na koncu sem našprickala še nekaj zlatih pikic….Perfect Pearls prah sem zmešala s čisto malo vode, da sem dobila gostoto primerno za šprickanje.

Hvala, ker ste bili z mano in en topel pozdrav vam pošiljam,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

5 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Pri moških voščilnicah je res fino imeti nek material, h kateremu se lahko zatečeš- te so mi vedno izziv, sploh če ni v igri kaj tematskega. Z dodanim okvirčkom in zelenjem si super sestavila voščilnico in deluje mi že kar malo morsko:). Hvala za še eno idejo, lep pozdrav in velik objem, Andreja

  Odgovori
 2. Helena
  Helena says:

  Vsakršno zelenje je primerno za moške voščilnice. Čeprav vem, da imajo tudi moški radi cvetje 🙂 Le preveč pisano ne sme biti 🙂
  Hvala za to čudovito voščilnico in natančno opisan postopek. Na prvi pogled je videti zelo enostavna, pa vidim, da si kar lepo “zakomplicirala”. In nastala je vrhunska voščilnica.

  Odgovori
 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina tole je vrhunska voščilnica, ki se jo nebi branila niti kakšna mična gospodična ;). Hvala za idejo z lepilnim trakom – tako črke ne bodo bežale :).

  Odgovori
 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Z moškimi voščilnicami so sami križi in težave. 🙂 Dobro rešitev si nam ponudila s tem zelenjem. Voščilnica je čudovita. Hvala za nasvet, kako poenostaviti lepljenje črk. 🙂

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja