Čestitke…in predvsem HVALA!

 

Moje drage ustvarjalke in ustvarjalci,

že osmo leto male šole je na nami in nadvse sem hvaležna, da jo tako radi obiskujete. Omara z domačimi nalogami se kar šibi od vsega lepega …v njej je rekordnih (in čudovitih) 341 izdelkov!!! Ideje iz videov ste uporabile na tako kreativne in navdušujoče načine, da kar pokam od veselja (in Vladka tudi 😉 !!!)

Iz ❤️ hvala prav za vsak ustvarjen izdelek, ogled videa, komentar, spodbudo…res sem zelo hvaležna za to našo skupnost. In seveda hvala naši Vladki za njene mojstrske ideje!

Z veseljem pa sedaj objavljam seznam osmih izžrebank:

 

Petra, Marjeta, Glenna, Marta, Goga, Andreja, Pia  in Sonja Punce, prisrčne čestitke in prosim javite se mi!

Pošiljam vam prisrčne pozdrave…naslednje leto pa nas čaka že deveti razred 😉 !  Prav res hvala za vaše sodelovanje in ker pri svojem ustvarjanju uporabljate moje izdelke ❤️.

Tina

7 odzivov
 1. Pia Sajovic
  Pia Sajovic says:

  Najlepša hvala Tina in Vladka, za ve nove ideje in tehnike, ki smo jih lahko pridobile in se na novo naučile na tvoji šoli! Z veseljem sem si pogledala vsako objavo in po tem pretuhtala, kako bi to izvedla še sama. Iskrena hvala tudi, da sem imela srečo in bila izžrebana 🙂 Lp.Pia

  Odgovori
 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Dekleta čestitke za žreb, vama Tina in Vladka pa hvala za najboljše učne ure. Zdej samo še čakamo če smo vse zdelale razred🤔😉 in se lahko veselimo devetega😀. Pozdravček in objem Andreja

  Odgovori
 3. moi
  moi says:

  Čestitke punce in veselo zapravljanje.
  Vama Tina in Vladka pa hvala za vse trike, nasvete in ideje, ki jih pokažeta v svojih videih in za čas, ki nam ga s tem poklonita. ❤️🧡💛💚💙💜💝

  Odgovori
 4. oldpunca
  oldpunca says:

  JUPI! Vesela, kot radio. 🙂 To pa je presenečenje. Plešem indijanski ples in iščem besede, kako se zahvaliti Tini in Vladki za Malo šolo in vse ideje, ki sta jih delili z nama. <3 Bon bo počakal na pomladno kolekcijo. 🙂 Čestitke vsem nagrajenkam in vsem sošolkam za pridno delo v šoli na daljavo. 🙂 Se vidimo v devetem razredu!

  Odgovori
 5. Andreja Majhen
  Andreja Majhen says:

  “Tina, po moje nisem v nobeni šoli tako z veseljem delala domačih nalog kot pri tebi! Hvala vama, da nas vsako sezono vzpodbujata k raziskovanju kreativnosti!”

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja