Nagrajenka izziva

Ojla punce!

…evo me ob 5:45 🙂 ! Preden jo mahnemo na potep se oglašam z zadnjo `pred-dopustno` objavo, da lahko objavim zmagovalko 27. Ko me inspirira…  izziva! 

Na podlagi čudovite Martinine voščilnice ste čisto razturale!… pogled na tako tako napolnjeno galerijo, me prav osreči 🙂 ! 

***pripis*** Mislila sem, da mi bo pred odhodom uspelo obiskati vaše bloge, pustiti zasluženo pohvalo in se zahvaliti za sodelovanje. A me že priganjajo, da gremo… Tako bom prijave zadnjih dni obiskala, ko se vrnemo. Hvala za razumevanje.***

Z velikim veseljem tudi jaz za konec izziva z vami delim eno `skoraj-nič-belo` voščilnico!

In ja, seveda….nagrajenka!..dobitnica kompleta Šiviljski pribor je… MIHAELA! Prosim, javi mi svoj naslov 🙂 . čestitke9

Že dolgo tega sem si kupila embosing prahe v fluorescentnih barvah… a sem jih tokrat uporabila prvič. Besedo čestitke sem iz belega papirja izrezala 2x. Eno sem prihranila (in jo na koncu uporabila za `senco`), drugo pa sem potapkala po blazinici za embosiranje, jo previdno posula s tremi različnimi prahci in `pogrela` s pištolo. Prahce sem nato uporabila še za embosiranje zvezdic…

čestitke6

Upam, da vam je všeč!

Mi jo čez kakšno uro mahnemo na dopust! Najprej ogled Padove in zvečer koncert Scorpions-ov, potem pa kampiranje po navdihu (in vremenu 🙂 ) Blog bo prihodnji teden tako malce počival, potem pa se ponovno `beremo`!

Pošiljam vam prijazne pozdrave in en velik objem. Hvala, ker ste sodelovale pri izzivu!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

  Čestitke-1 Zvrhan kozarec-štampiljke

8 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Čestitke nagrajenki, vam pa en super krasen dopust. Voščilnica pa prav kliče po zabavi.

 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Čestitke nagrajenki! Supe voščilnica z zelo zanimivmim embossingom :). Uživajte na dopustu- sploh pa na koncertu! Jaz bi tudi, ma bo moral CD zadostovati 🙂

 3. Martina
  Martina says:

  Vse čestitke nagrajenki. Tina, maksimalno uživajte na dopustu. Voščilnica mi je pa s temi fluorescentnimi barvami fenomenalna.

 4. Klara
  Klara says:

  Čestitke nagrajenki. Tvoja voščilnica mi je fuuul všeč. Fluoroscentne barve na črni podlagi krasno pašejo. In srečka ti, ki greš na koncert od Scorpionsov…uživaj še zame in lepo se imejte. Upam, da vam bo vreme naklonjeno. ( :

Komentiranje ni omogočeno.