Nagrajenka izziva in HVALA vsem….

Tale voščilnica je nastala iz ostankov voščilnice, ki sem jo naredila prejšnji teden in odločila sem se jo objaviti danes, saj v Vladkinem imenu objavljam nagrajenko najinega #30 izziva Ko me inspirira.

Najlepša HVALA vsem za vaše čudovite prispevke! Žreb pa je odločil, da nagrado dobi …Tanja! Tanja, čestitam in prosim javi se Vladki na vladuskas@gmail.com, da ji sporočiš svoj naslov.

#30

hvala2

Verjetno ste že izvedeli, da je draga Vladka je izgubila ljubega brata. Hudo je, ko čutiš trpeti ljudi, ki jih imaš rad… in v takšnih situacijah si želim, da bi se bolečino dalo razdeliti…in bi jo lahko  vsak nosil en del. In seveda vem, da se ne da. Lahko pa vse, s svojimi dobrimi mislimi, malce pobožamo njeno dušo. Draga Vladka…mislim nate!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Hvala - Dekorativni polkrožni izrez

Ozadja zanjo

 

4 odzivov
  1. Vladka
    Vladka says:

    Tina, HVALA TI! In hvala vsem, ki mislite name in mi posiljate dobre misli. Pomaga, zelo. Tanja, tebi pa cestitke. Sva na vezi na mailu.

  2. hali
    hali says:

    Življenje je minljivo, vedno znova in znova te razžalostijo izgube in ko prideš v zrela leta, je tega več. Nikoli se ne navadiš, le stisne te, kdo bo naslednji. Vladka en velik objem zate, vedno bo živel v vaših srcih, spominih…

Komentiranje ni omogočeno.