Nova kolekcija …s predstavitvenimi videi

Drage moje in dragi moji…velikanski HVALA ❤️, ker ste novo kolekcijo sprejeli s takšnim navdušenjem in sedaj jaz z največjim navdušenjem čakam na vaše izdelke.

Komaj danes, z zamudo, delim tradicionalno objavo, ki jo vedno namenim novostim…tukaj so…

MAČJE NAVIHANKE


AMERIKANKA

ELEGANTNI TRAKOVI


KREATIVNI PTICIOBROČ ZA ŠTIKANJE


BALONČESTITKE V BALONU

VELIKO SREČE

ISKRENO SOŽALJE

Še enkrat najlepša hvala za vaše zaupanje in ker nato tako zelo lepe stvari nastajajo pri vas ❤️,

Tina

7 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Tina, me smo že vajene, da nas vedno pocrkljaš in razveseliš. Ampak vedno znova me presenetiš s svojimi šablonami in štampiljkami. To objavo in posnetke si bom pogledala še večkrat, da dobim kakšno inspiracijo. Velik hvala za vse!

  Odgovori
 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Če si ti navdušena, si lahko predstavljaš kako smo me!!!!! Ne vem do katere meje boš šla ampak z vsako kolekcijo si rečem…to je to…bolje ne gre!!!!….Kaj pa ti narediš…*???? Glede na to, da že tretji dan vse vzdihujemo od navdušenja, upam, da ti je jasno, da moraš TAKOJ začet z novimi kreacijami…V glavnem bla bla bla….saj veš…..ŽENSKA ZAKON SI!!!!!!!!

  Odgovori
 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Tina, ti si najboljša! In vsaka nova kolekcija še lepša od prejšnje. <3 Tako zelo evforična sem bila ob naročanju, da sem dva izdelka zluftala. 😀 Kmalu pridem še ponju. Hvala za filmčke. Nekaj sem jih že gledala na youtubu. Sedaj pa grem hitro nazaj v brlogec.

  Odgovori
 4. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina, tebe bi bilo potrebno predlagati za Nobelovo nagrado za kreativnost :)! Obvladaš sceno in točno veš kaj potrebujemo in to vse skupaj tako lepo uskladiš s preteklimi kolekcijami… Hvala, ker si!!!!!

  Odgovori
 5. Tamara
  Tamara says:

  Čudovite pomladne novosti. Krasna predstavitev Tina. Hvala ker nam znova in znova daješ navdih za ustvarjanje. Komaj čakam,da se z našo damo odločiva kaj najprej naročiva. Lep pozdravček

  Odgovori
 6. Aldeksandra Golčman
  Aldeksandra Golčman says:

  Najraje bi imela kar celo kolekcijo! Zelo so vse uporabne sploh, ko jih predstaviš se teško odločiš. Pozdravček Aleksandra

  Odgovori
 7. Martina
  Martina says:

  Koliko krasnih idej si nam spet natresla s svojimi novostmi. Se pridružim prejšnjim mnenjem, vsaka nova izdaja prekosi prejšnjo 😍🎈

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja