Obilo sreče

Tole je poročna voščilnica, ki sem jo naredila na prošnjo prijateljice.

Sreca-4

Kos akvarelnega papirja sem pobarvala z Distress blazinicami in tako pripravila mavrični papir. Za akvarelni učinek sem nato šla čez z mokrim čopičem, da so se barve lepše prelile. Ko je bil papir suh, sem iz njega izrezala največje srce iz kompleta Akvarelna srca in ga uporabila za osrednji motiv.

Sreca-5

Besedo `Sreča` sem z majhno operacijo (kot lahko vidite v tem videu) spremenila v `Sreče` in jo zalepila na pentljo – še vedno to ostaja moj najljubši način uporabe izrezanih voščil 🙂 . Odtisnila sem še besedico `obilo`, dodala nekaj pisanih kamenčkov, prozornih luskic in to je bilo to 🙂 . Naj mladoporočenca skupaj res užijeta obilo sreče!

Prisrčen pozdrav vsem,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

izdelek-akvarelna-srca Sreca-caka-nate-1 sreca

 

12 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Sreča kar “sije” iz voščilnice, naj bo tako tudi njuno življenje. Je pa res, da s tvojim parom ni težko ustvarjati najlepše:)) En lep pozdravček, Andreja V.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Kako lepo, da takole mavrično zaželiš novopečenemu paru obilo sreče. Prekrasna je.

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Uf, koliko pozitivne energije je v tej tvvoji prekrasni in “drugačni” poročni voščilnici! Se že vidim,, kako kopiram idejo…. 😀

 4. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Mavrična “srečenoska” – recimo da je to beseda, za mladoporočenca. Si premaknila okvire standardnega za poročne želje :).

 5. MOJCA
  MOJCA says:

  Iz tega mavričnega srčka res sije pozitivna energija. In hvala lepa za to tvojo operacijo (operacija uspela in pacient je preživel). Sem se že spraševala, zakaj je tista krivulja (vedela sem, da je smiselna, ker je pri tebi res vsaka štampiljka in šablona dovršena in zelo ZELO praktičen vsak centimeter, nisem pa opazila pisanega E). Hvala, da si nam to translejtala,… Lepo nedeljo ti želim. čao

Komentiranje ni omogočeno.