Objem v kozarcu

Drage punce,

med pripravami na večje število novosti 🙂 , sem se malce sprostila s tole voščilnico.

Kozarec sem izrezala iz dveh plasti pavs papirja, ki sem ju skupaj zalepila na mestih, ki so skrita s pokrovčkom in zastavico.  Pri čemer sem zastavico izrezala iz rumenega in belega papirja, jo sesekljala, nato pa ponovno sestavila tako, da sem bela repka zalepila na hrbtno stran – tako je učinek objemanja bolj realističen 🙂 .

Končan kozarec sem na koncu na osnovo zalepila s 3D blazinicami in dodala dve mali srci…prva ideja je bila, da bodo znotraj (torej zalepljena pod pavs papir), a sem se odločila zaobiti predvidljivost 😉 in ju zalepila na zunanjo stran.

Prav lepo vas pozdravljam in vam želim čudovit dan,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

13 odzivov
 1. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  He he he….Sorry Tina, mislim da bomo v današnji objavi vse videle samo tiste 3 besede…”večje število novosti”!!!!! Se mi zdi, da je tale kozarček in te čudežne 3 besede v zvezi z novostmi simbolična povezava….in Tina bo odprla kozarec presenečenja!!!!! Objem tudi tebi.

 2. moi
  moi says:

  Ja, ja, pogled se je definitivno ustavil na novostih 😉
  A daj no, da zastavica paše na kozarec 😀 Super pogruntavščina in lušna izvedba čestitke.

 3. polona skaza
  polona skaza says:

  Joooj draga Tina ko bi ti vedela kako že komaj čakam da vidim vse novosti. Kar sem uspela zaslediti je tako ljubko, da ne dvomim, da bo spet vse na must have listku. Hvala ti ker nas razveseljuješ in nam omogočas da je ustvarjanje s tvojimi pripomočki tako še bolj veselo in ustvarjalno <3 <3 <3

 4. Zvonka
  Zvonka says:

  Spet simpatična in domiselna voščilnica. O ja, novosti pa so vedno dobrodošle in težko pričakovane. Čudovit dan tudi tebi.

 5. Urška Šumljak
  Urška Šumljak says:

  A sem prav slišala…..NOVOSTI 🙂 Ko bi me sedaj videla….usta imam do ušes 🙂 Komaj čakam,da jih vidim.
  Super voščilnica in tudi tebi pošiljam en prisrčen objem.

 6. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina, brez zamere, ampak predvsem so mi padle v oči besede “večje število novosti”:), ki jih imaš očitno trdno zaprte v kozarcu. Prosim, prosim, čimpreje odpri, ne pusti za ozimnico:)). Pa da ne boš mislila, da sicer nisem pogledala voščilnice:), na lepo “ozadje” se ta mlečni kozarec lepo poda, ko pa te še objame je sploh neprecenljivo. Draga naša, ne muči nas predolgo, za ta čas pa en velik objem tudi od mene, Andreja

 7. Sapfina
  Sapfina says:

  Objem na zalogo, varno vlozen v mlecni kozarec za tiste mrzle dni, ko bo prisel se kako prav. Tako lepo si se tole spomnila in tako lepo upodobila! Glede novosti pa … ko bi ti vedela, kako se drzim nazaj, da ne izlijem vseh custev na tujejezicnem profilu :))))

 8. Danica
  Danica says:

  Ha ha ha Tina, vidiš kako smo si enotne, vse smo se ustavile na besedicah NOVOSTI in jih že prav težko pričakujemo 😀
  Sicer pa je tvoj kozarček prisrčnega objema padel na plodna tla 🙂 saj veš ga bo treba malo klonirati 🙂
  Ti vračam topel objem.

Komentiranje ni omogočeno.