Okvir z voščilom

Ko sem pri tejle voščilnici s pomočjo negativa kvadrata izreza izrezovala okenca, sem dobila še eno idejo za njegovo uporabo (saj veste…da tako pošlješ idejam sporočilo, da se jim splača priti na obisk 😉 )

Negativ sem uporabila za natančno pozicioniranje besede najlepše in dobila takšen okvir z voščilom, kot ga vidite zgoraj.

Na fotografiji lahko vidite kako sem štirikrat izrezala besedo, ki je za več dinamike načrtno nisem postavljala na sredino.

Preden sem odstranila negativ, pa sem ga uporabila tudi za pomoč pri rezanju med besedami.

Da bi okvir ostal lepo opazen, sem za notranjost izbrala samo eno barvo. In sicer sem s pomočjo Distress Oksida odtiskovala cvetje iz kompleta Okrasimo s cvetjem. Na polovici sem čez prevlekla z mokrim čopičem, da je bel prostor med cvetjem prav tako postal roza. Ko se je papir posušil, pa sem odtisnila še nekaj cvetov in tako s pomočjo različnih odtenkov roza dobila nekaj globine.

Za konec sem dodala še besedo želje in nekaj srebrnih polperl.

Hvala za obisk in prijazen ustvarjalen pozdrav vsem,

Tina
Uporabljeni izdelki Najlepši par:
Okrasimo s cvetjem-S

8 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Ideje se lepo množijo pri tebi in vedno znova nam postrežeš s kakšnimi nadvse dobrimi triki. Tole je nadvse super izpadlo.

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Ponovno svetovna ideja z okvirjem. ? Ne morem pa se nagledati ozadja. Vrhunski 3D efekt si dosegla z odtiskovanjem in čopičem. Oxidi so zakon! <3

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Uh, Tina, kako si se to dobro spomnila in še nadgradila svojo idejo! Ma idejam je tako lepo pri tebi, da kar derejo v Grgar :)), pa kaj ne bi, če se tako lepo uresničujejo in še celo nadgrajujejo! :)) Voščilnica je prekrasna s tako posebnim okvirjem in prelepo vzorčasto notranjostjo.Perlice in srebrna beseda pa vse povežejo in popolno zaokrožijo.

 4. *Keti*
  *Keti* says:

  Dopust ti je res dobro del Tina. Ideje se kar vrstijo. Tole je TOP ideja. Vidim potencial, da se razvije še kakšna s temle kvadratom.

Komentiranje ni omogočeno.