Ostajam doma – digi štampiljka

Drage moje,

kako ste kaj? Jaz odkrito priznam, da me je vse skupaj kar potrlo…kot bi mi na dušo mi je sedla neka teža in me malce ohromila. In ko vidim na omrežjih, kako produktivno ljudje preživljajo te čase…ustvarjajo, pečejo, pospravljajo,…me napade še občutek krivde. A danes je boljše…razna prijateljska kofetkanja na daljavo so svetovna terapija 😉 in končno sem tudi uspela dokončati idejo, ki sem se je lotila že v četrtek.

Pripravila sem digi štampilljko v različnih verzijah…morda bo komu polepšala čas doma.

Najprej je tu v obliki poziva, za katerim stojim z vsakim atomom (bližina Italije in prizori iz njihovih novic so ‘učitelj’, ki ga nikakor ne moreš preslišati)

Lahko pa hišico uporabite za kakšno drugo priložnost…selitev, nov dom,… in na zastavico napišete kaj drugega.

Morda pride prav verzija brez zastavice…. 😉

…a ker prav vse mine, bo tudi to!…zato za konec objavim samo cvetoči del…brez hišice. Za takrat, ko bomo lahko brezskrbno zapustili svoje domove 😀 !

 

Toplo vas pozdravljam…ostanimo doma, ostanimo zdravi in s tem pomagajmo tistim, ki tega ne morejo storiti in delajo za nas.

Tina

 

12 odzivov
 1. Narobe hiša - Nataša P.
  Narobe hiša - Nataša P. says:

  O Tina, kako zelo te razumem… tudi sama imam v želodcu in srcu tisti občutek otopelosti… kar ne morem verjet. Ne paničarim, se pa zelo zavedam posledic, ki jih bo celotna situacija prinesla v naša življenja. Skušam ostati pozitivna, zase, za otroka, za moža… ampak, kot si zapisala… kar občudujem tiste, ki ustvarijo vse živo. No, takšen je bil tudi moj načrt, da izkoristim čas, za stvari, ki so se mi prej nabirale ali pa, ki sem si jih želela, pa nekako ni vedno šlo čez. Pa nisem in nisem mogla sploh začet. V vsej tej kaotičnosti sem praznovala tudi rojstni dan – precej drugače kot sicer, pa vendar po svoje zelo podobno – s svojimi dragimi. In tako kot ti ugotavljam… danes je malce boljše. Uredila sem že kar nekaj stvari, čeprav se še ne morem usedit za ustvarjalno mizo, nekako sedaj, ko smo vsi doma, ne pridem na vrsto 🙂 Ugotavljam, da bomo morali vzpostavit nekak drigačen ritem. In ja, res pomagajo video konference in kava v takšni obliki… lej, mogoče pa pade tudi kakšna delavnica ali pa ostani doma izziv. Ostanite zdravi in ostanite doma, zaradi sebe in v mislih na vse tiste, ki tega žal zaradi narave službe ne morejo narediti. Objem.

  Odgovori
 2. tina z.
  tina z. says:

  tina, zlata si, tvoji digiji so krasni, predvsem pa sporočilni v teh časih.
  jaz do ustvarjanja skoraj ne pridem, ker imamo full house, ponoči pa nimam neke volje … kot si napisala, otopelost in strah, če bo kdo zbolel kljub vsem doslednim preventivnim ukrepom že nekaj časa. tako da sproti iščemo mala veselja – igranje tenisa na domačem dvorišču, res prekrasno vreme je, sadno drevje cveti, pečemo kruh …
  držite se in ostanite zdravi!

  Odgovori
 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina res si carica – hvala ti. Moje ustvarjanje bo počakalo za dneve, ko nisem na izmeni- žal pri nas (112) ni variante da ostanemo doma… Čudovite hiške v vsem in s pomanjankem si naredila :).

  Odgovori
 4. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina kako super, da ti je tudi virtualna kavica s prijateljicami pomagala, da dokončaš svoj projekt, ki je fantastičen. Prav škoda bi bilo, da to ne bi dala v “promet” in resnično je tako super, da bo uporabna za vse sorte priložnosti. Upajmo, da ne bomo prav dolgo uporabljale tisto prvo “ostajam doma” – razen takrat v letu, ko se boste še zaposlene odpravile na dopust:))). Želim ti še kofetkanja, ki ti bo dal energijo za še kakšno super idejo:), pošiljam ti lep pozdrav in velik objem , Andreja

  Odgovori
 5. oldpunca
  oldpunca says:

  O Tina, kako lepo znaš ti poskrbeti za nas! <3 Hvala ti za te čudovite digije, ki so že sneti in pripravljeni za barvanje. 🙂 Vse bo v redu! Mora biti. Samo paziti moramo drug na drugega in vsak nase.

  Odgovori
 6. Zvonka
  Zvonka says:

  Draga Tina, koliko lepih digijev si nam pripravila primernih za različne priložnosti. Hvala ti, da misliš tudi na nas. Sama v teh dneh ko sem doma, veliko ustvarjam, to mi je v sprostitev in veselje, nočem se predajati slabim mislim. In kofetkanje preko telefona s prijateljicami je več kot dobrodošlo, pozitivna terapija.
  Vse bo še dobro, bodi dobro, bodi zdrava ti in tvoji. Objem na daljavo.

  Odgovori
 7. Helena
  Helena says:

  Draga Tina, srčna hvala za te digije. Še kako prav bodo prišli v teh dneh, ko nekateri delamo od doma in so prepovedani nepotrebni stiki zunaj doma. Bomo pa povezani tako na daljavo.
  Krasni so in vsestransko uporabni.
  Prijazen pozdrav in objem na daljavo.

  Odgovori

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Če vas mika poskusiti, vas digitalna štampiljka, ki sem jo uporabila na voščilnici, čaka v ➡️ tejle objavi. […]

 2. […] Uporabi digitalno štampiljko. Objavila sem jo ➡️tukaj. […]

 3. […] Uporabi digitalno štampiljko. Objavila sem jo ➡️tukaj. […]

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja