Oval s tremi marjeticami

Ob rezanju ovalov in odprtin mi ostajajo izrezki, ki jih je škoda zavreči in tako je spodnja voščilnica nastala, ker sem želela uporabiti nazobčani oval in valoviti okvir.

Zalepila sem ju na pravokotnik iz natur papirja…

…nato pa dodala še tri marjetice, voščilo in pikapolonico, ki je po svoji poti natresla nekaj rdečih pikic 😉 .

Če marjetice podrobno pogledate, je opaziti čisto malo modre barve okrog rumene sredine. Če se mi ne ravno mudi, to vedno naredim…z Distress blazinico Tumbled Glass potapkam po akrilni ploščici (jo prav malo razredčim z vodo, ker mora biti barva res zelo svetla) in nato s čopičem zarišem tanko črto okrog rumene sredine – in marjetice takoj dobijo malce ‘živosti’ in globine.

Zdaj pa vas prav lepo pozdravim in vam zaželim lep dan,

Tina

Uporabljene rezalne šablone Najlepši par:

8 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Take ostanke tudi sama pridno shranjujem in sedaj si mi dala idejo, kako jih porabiti 🙂
  Všeč mi je razporeditev marjetic in tiste rdeče pikice, ki popestrijo. Malce zakrit napis lepo paše zraven.

  Odgovori
 2. hali
  hali says:

  še jaz, še jaz, ki vse te ostanke shranjujem in hvala za idejo, kako jih uporabiti 🙂 Se jih je nabralo kar nekaj in krasna ideja z modro barvo okoli sredine. Preizkusim 🙂

  Odgovori
 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina, kako je fino, ko potem, tako počasi, le izdaš vse trike:). Ko na delavnici gledam in poslušam, sem vedno prepričana, da pa res ne morem pozabiti vseh pokazanih:).
  Seveda v resnici pozabim:( in tako,črno na belem, je potem tisto, kar mi pride prav na dolgi rok:). Hvala za še eno cortiko in lep pozdrav, Andreja

  Odgovori
 4. Zvonka
  Zvonka says:

  Tina, ti si tako varčna, kot bi bila Gorenjka…malo te hecam. Super znaš vse porabiti in uporabiti in hvala, da to deliš z nami. Nadvse ljubka voščilnica z marjeticami, kako tudi ne, saj so te hit letošnje pomladi. Lep pozdrav.

  Odgovori
 5. Sonja
  Sonja says:

  O, kakšna lepotiča! 🙂 Lepo skrbiš, da se ti škatle z ostanki ne napolnijo preveč. Hvala za super duper idejo z modro obrobo. <3 Takšna malenkost, pa tako vrhunski učinek!

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja