Poletna galerija

Drage ustvarjalke in ustvarjalci,

končno je tu je objava, kjer lahko pokažete vse izdelke na katerih ste uporabili vsaj en izdelek iz poletne kolekcije 2021…in en/a izžrebanec/ka bo prejel/a celotno testno kolekcijo jesen-zima 2021 😀 !

Zavedela sem se, da sem nagrajenko, ki je prejela celotno poletno kolekcijo Najlepši par, objavila le na FB strani, za kar se vam opravičujem. Objavo in žreb nagrajenke najdete ➡️ TUKAJ.

Pravila za sodelovanje:

  • prijavite lahko neomejeno število vaših izdelkov
  • prijavite lahko tudi izdelke, ki ste jih že prijavili v katerokoli galerijo Najlepši par ali na katerikoli drugi izziv.
  • izdelke lahko prijavljate do 5. 9. 2021 do polnoči
  • ime dobitnika nagrade bom objavila najkasneje 20. 9. 2021
  • izdelke prijavljate s pomočjo InLinkz prijave, ki jo najdete na dnu te objave. Vanjo nato prilepite povezavo do vašega javno objavljenega izdelka (blog, FB, Instagram, spletne foto galerije,…)
  • na vsakem prijavljenem izdelku mora biti uporabljen vsaj en izdelek iz ➡️ poletne kolekcije
  • vrednost nagrade je 0€, saj so to testni izdelki, ki niso za prodajo.

Redne mesečne galerije seveda ostajajo in če želite in vam čas to dopušča, lahko seveda izdelek narejen s poletnimi pripomočki prijavite tudi v mesečno galerijo (kjer je pogoj za sodelovanje vsaj en izdelek Najlepši par iz katere koli kolekcije).

Hvala iz srca, želim vam lepo poletje in veselo poletno ustvarjanje,

Tina

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


1 odziv

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Danes pa tradicionalno objavljam vse novosti in njihove predstavitvene videe, še prej pa tudi tukaj sporočam, da je srečna izžrebanka, ki bo prejela celotno novo kolekcijo….Zvonka!!! Najlepša hvala pa prav vsem, ki ste sodelovali v poletni galeriji. […]

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja