Poletna kolekcija z videi in izžrebanka

Drage ustvarjalke in ustvarjalci…iz srca hvala, ker ste novo kolekcijo tako lepo sprejeli, naj vam prinese veliko ustvarjalnega veselja!

Danes pa tradicionalno objavljam vse novosti in njihove predstavitvene videe, še prej pa tudi tukaj najavim srečno izžrebanko, ki prejme celotno poletno kolekcijo….čestitke, Majda!!!

Najlepša hvala pa prav vsem, ki ste sodelovali v pomladni galeriji in se veselim vaših prispevkov tudi v poletni, ki jo bom objavila prihodnji teden.

Tako, tole pa je mali kupček poletnih izdelkov:

Štampiljke in rezalne šablone Vrtnice


 

Rezalna šablona Nahrbtnik


Rezalna šablona Filmski trak 


Rezalna šablona Vse najboljše 5

Komplet papirjev Sončni dnevi

Pošiljam vam lepe pozdrave in vam želim krasen dan in veselo ustvarjanje,

Tina

 

3 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Čestitke Majdi za srečo pri žrebu. <3
  Celotna poletna kolekcija pa je danes prispela tudi že v moj brlogec. Komaj čakam, da se lotim ustvarjanja. Hvala draga Tina. <3 Same super ustvarjalne pripomočke si nam spet pripravila.

  Odgovori
 2. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Ljuba Tina,
  še enkrat najlepša hvala za čudovito presenečenje – sem ob veseli novici razmišljala, da je najbolje, da grem kupiti še Loto srečko, zaradi toliko sreče … potem pa pomislila, da me je tvoja srečna roka tako razveselila, da je čisto dovolj 🙂
  In veš, kaj počnem? Na posebni voščilnici je mesto že našlo tvoje novo voščilo in filmski trak 🙂 Zdaj grem pa raziskovati naprej, nasmejana do ušes!
  Ti pošiljam velik objem, Majda
  Hvala Sonja 🙂

  Odgovori
 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Čestitke Majdi! Tina, svetovna kolekcija in me res zanima v kakšni smeri nas boš naslednjič presenetila. Do takrat pa gremo veselo na delo z novostmi :).

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja