Poletna kolekcija

Drage moje in moji,

komaj danes se uspem javiti tukaj. Hvala za tako lep sprejem novosti…vem, da sem to že 100 krat povedala…a resnično sem neskončno hvaležna, da za svoje ustvarjanje izbirate tudi moje izdelke. Hvala vam ❤️!

Naj bodo v tej objavi zbrane vse novosti in predstavitveni videi…kmalu pa bom poletni kolekciji namenila še eno objavo…malce drugačno 😉 .

Lavanda – štampilje in rezalne šablone em oblikovala tako, da ju lahko uporabljamo skupaj ali pa posamično. Štampiljke se prilegajo izrezom…a so izrezi takšni, da jih lahko uporabljamo tudi samostojno.

Tukaj si lahko ogledate tudi kratek predstavitveni video.

Planike – v svoji lepoti zažarijo, ko jih sestavimo…nato pa lahko uporabljamo samo cvetove ali pa s pomočjo vejic izdelujemo šopke… in mislim, da je to končno cvet, ki ga bom sproščeno uporabljala tudi na moških voščilnicah!

Predstavitveni video:

Vesela pošta je mešani igrivi set…v njem je nekaj splošnih oblik, ki pridejo prav pri različnih stilih in motivih in pa veseli dodatki, ki jih bomo lahko kombinirali z odtisi in izrezi iz različnih kolekcij.

Predstavitveni video:

Za konec pa še Hvala na vrvici …ker so te vrvice tako fejst 🙂 !

Zdaj pa še enkrat en velikanski hvala ❤️ in prijazen pozdrav,

Tina

6 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Saj veš, da sem že 100 X napisala, da sem navdušena nad tvojimi štampiljkami in šablonami. Veš, kaj nam je všeč in nam tako pomagaš pri našem ustvarjanju. HVALA. Krasni predstavitveni video posnetki in končni izdelki.

  Odgovori
 2. Valerija
  Valerija says:

  Vedno znova me navdušiš in tudi tokrat je tako. Hvala ti za vse, saj si ustvarjanja brez tvojih pripomočkov res ne morem niti predstavljati.

  Odgovori
 3. Zvonka
  Zvonka says:

  Draga Tina, ponovno hvala za vse, hvala ker si in hvala za tvoje novosti. Planike so fantastične in komaj čakam, da najdem nekaj časa za ustvarjanje, saj so že na moji mizi. Pozdrav.

  Odgovori
 4. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina ti si zakon, a ti je to že kdo povedal 😀 ? Fenomenalna kolekcija, ki odpira neskinčno možnosti ustvarjanha. Glede na to, da sem precej “frišen” uporabnik šablonic, ponosno povem, da večino moje zbirke sestavljajo tvoje šablone 😉 . Hvala, ker si!

  Odgovori
 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Tina, hvala za še eno prekrasno kolekcijo. <3 Navdušena sem nad vsem predstavljenim in nad vsem, kar je danes prinesel poštar. 😀 Komaj čakam, da vse razpakiram in preizkusim. 🙂

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja