Popusti, bonbonček in mala šola :-)

blog-mala-sola-2

Ja, ja…obrnilo se je leto in ponovno sem tu z MALO ŠOLO PRAZNIČNEGA USTVARJANJA – na vrsti je že četrta sezona in iz `zbornice vam pošiljam prav prisrčen pozdrav 😉 .

Pouk se pravzaprav prične jutri, danes le razkrivam učni načrt 🙂 … V virtualni šoli se bo v naslednjih petih tednih odvrtelo deset videov – letos sem se odločila, da `program` malce razširim – tako vas poleg voščilnic, čaka še nekaj drugih papirnatih izdelkov.

Ves čas male šole boste lahko pripenjali tudi vaše izdelke, ki bodo nastali na podlagi katerekoli izmed`lekcij`in na katerih bo vsaj en izdelek Najlepši par ali Rayher (iz kolekcije `mojih` rezalnih šablon). V petek, 2. 12., pa bom s pomočjo žreba podarila tri darilne bone v vrednosti 25 € za nakup izdelkov Najlepši par. Prijavljene izdelke lahko seveda pripnete tudi v galerijo ? .

darilni-bon

Za konec vas povabim tudi v trgovino, kjer sem nekaterim izdelkom pošteno znižala cene ? …preverite jih lahko tukaj in si dopolnite vašo zbirko….posebno z napisi, ki vedno pridejo prav. Ugodne cene veljajo do tega petka.

Prav prisrčen pozdrav in se vidimo jutri 🙂 , s komentarjem pod to objavo in z malo sreče pri žrebu, pa lahko dobite tale ustvarjalni bonbonček. Žrebala bom v sredo, 2.11.

bonboncek

Čau, čau 🙂

Tina

37 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Joj, Tina, kako prisrčno vabilo za ustvarjalno praznično šolo. Z veseljem sedem v ustvarjalno klop in se pridružim ostalim sošolkam. Mislim, da bo razred povsem poln.
  Komaj čakam, da začnemo s poukom.
  In že vnaprej hvala za vse!

 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Jeeee, mala šola…tudi jaz že komaj komaj čakam. Ker sem bila skoraj 8 let zaposlena v OŠ kot deklica za VSE (tajnica…od tu mi tudi dobra organizacija), vem kakšne “kaprice” imajo tršice….zjutraj mora dišat po kavi….Tako da ….tršica…jutri zjutaj te presenetim …. zadišalo bo v tvoji zbornici po ornk kafetu, da se zbudiš preden greš v razred. Upam da si pripravljena na 1.šolski dan….same babe na kupu, veliko si imajo za povedat, celo leto se niso videle….bla bla bla na vse strani.

 3. marta
  marta says:

  O Tina, zeloooo zelo se veselim tega, da bom spet lahko večkrat poslušala tvoj glas, ki prav boža…pa kakopak tudi male šole , kar bo ostalo v glavi in rokah, bo bolje kot nič:-)

 4. Jasmina
  Jasmina says:

  Wau, že mala šola je vsako leto tvoje čudovito darilo…sedaj pa še darilni boni in bonbonček. Le kdo bi uprl tako sladki skušnjavi! Sploh pa ker so sami super truper izdelki v bonbončku, ki jih še nimam 🙂

 5. Urška Šumljak
  Urška Šumljak says:

  Iiiii,obljubim da bom pridna in poslušna učenka 🙂 Šole se že prav veselim.Mislim,da boš morala narediti kar več razredov,saj nas bo za enega absolutno preveč 🙂
  Draga Tina,hvala iz srca,ker nas tako lepo razvajaš.Le kdo bi se lahko uprl tako mikavnim ponudbam?
  Pozdravček,Urška

 6. Ana S
  Ana S says:

  Jeeeej, super novice. Komaj čakam malo šolo, RES, upam pa tudi na kakšno presenečenje :).

 7. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Sem objavo videla na instargramu in brž prihitela še semle – na večji format 🙂 Se zeloooo veselim vsega novega in tudi tega, da sem bom iz učiteljice prelevila v učenko 🙂 . Prijazen pozdravček, Majda

 8. Miranda Lesjak
  Miranda Lesjak says:

  Šole nisem preveč marala, ampak tole tvojo sem pa komaj čakala! juhuj, komaj čakam da sedem v klop! 😉

 9. Petra LK
  Petra LK says:

  Ja, obiskovanje šole me nikoli ni veselilo, ampak takele šole se pa vsakič znova rada udeležim in tudi letošnjemu pouku bom pridno sledila in se verjetno dejansko tudi kaj z veseljem naučila 🙂

 10. Sapfina
  Sapfina says:

  Ja Tina, kaj jaz tukaj berem! Tudi jaz sem trenutno v zbornici (dobesedno) 🙂 in sem miselno malce odsotna … ker visim pri Najlepsem paru … :)Kako si me razveselila z novico o tvoji krasni soli! Juhu! Komaj cakam, da si ogledam prvi video. V zreb za cudovit bonboncek pa me ni potrebno zajeti, ker so skoraj vse te dobrote ze pri meni. 😉

 11. Anja Ž.
  Anja Ž. says:

  O, super. Zelo sem vesela, da bo letos tudi Mala šola ustvarjanja. Se mi zdi super uvod v praznično ustvarjanje.

 12. Klara
  Klara says:

  Joj, Tina pa ti si čisto noooraaa…( v dobrem pomenu 😉 ) Tvoji izdelki so itak zakon. Zdaj pa še bonbončki in mala šola… preveč nas razvajaš. Komaj čakam, da začne pouk. Lepo bodi.

 13. Valerija
  Valerija says:

  Te šole se pa prav zares veselim (za razliko od tiste ta prave). Me že prav matra radovednost, kaj vse novega se bomo letos naučile.
  Hvala za vse! Lepo bodi!

Komentiranje ni omogočeno.