Potonike na akvarelnem ozadju

Prav lepo pozdravljene 😀 …upam, da ste dobro!

Danes imam za vas voščilnico, ki sem jo zasilno sestavila že v FB javljanju, ko smo ustvarjale ozadja…zdaj pa sem jo tudi dokončala.

Na akvarelno ozadje sem zalepila šopek potonik in nato le še dodala voščilo ter nekaj črnih pack. Voščilo sem malce ‘zapletla’ med listje in cvetje, da se lepše zlije z celoto.

S prijaznimi pozdravi do naslednjega ustvarjalnega druženja …vidimo se v torek ob 17:00 😉 .

Bodite dobro in ostanite zdravi,

Tina

Uporabljene rezalne šablone Najlepši par:

7 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  A veš, da je bila moja prva misel, ko sem začela ustvarjati s potonikami, kakšne barve naj uporabim:)- ampak vidim, da tukaj meja ni, da so lahko v kateri koli barvi in prav vedno je videti lepo. To je tisto, kar sem že omenila – rabim čas, da se “prilagodim” šabloni:). Tudi tvoje današnje so nežne, tople in kombinacija s črnim napisom in kapljicami v tem primeru poživi oz. povdari vse skupaj. Lep pozdrav in hvala ker si prebrala to filozofsko razpravo:))) – objem Andreja

  Odgovori
 2. Zvonka
  Zvonka says:

  Tina, tvojim potonikam res pašejo prav vse barve. in pri napisu se mi zdi, da si se poslužila selotejpa, ker se tako lepo sveti. Krasen kontrast med barvo potonik in napisom. Čudovito. Objem.

  Odgovori
 3. Marija
  Marija says:

  Tina, najlepša hvala za tvoje učne ure. Jaz sem se že lotila barvanja ozadij in kar ne morem nehati…Izdelana voščilnica je krasna in tudi meni se nadvse dopade črn napis. Super. Pozdravček in objemček v tvoje kraje…

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja