Božična zvezda na lesenem ozadju

Prav prisrčno dobrodošli v mali šoli prazničnega ustvarjanja, kjer bomo danes izdelali dve voščilnici z lesenim ozadjem.

Prav lepo vas vabim k ogledu videa:

…pa še obe fotografiji…

Tukaj je še razlog za kontrolo vaše škatle s prvo pomočjo 😉 … božična zvezda, na katero sem zalepila bombažni povoj…

Upam, da boste poskusili ‘stesati’ kakšno leseno ozadje in pokazali vaše izdelke.

Današnja domača naloga se glasi LESENO OZADJE ali pa DODAJANJE STRUKTURE S TKANINAMI  – prostor za oddajo vaših domačih nalog pa najdete ➡️ tukaj.

…vsi ste seveda ocenjeni z oceno 5+, ob koncu male šole pa bom izmed vseh prijavljenih izdelkov izžrebala 7 darilnih bonov v vrednosti 20 €.


Tina
Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

9 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Tina, kako hitra in preprosta rešitev za izdelavo lesenega ozadja. Zelo lepo izpade. Pa še potem uporaba gaze za barvanje in strukturo na božični zvezdi – fantastična ideja.
  Hvala, ker nas tako razvajaš z Baltazarskimi idejami 🙂
  Krasen vikend!

  Odgovori
 2. Sapfina
  Sapfina says:

  S kaksnim veseljem se bom odpovedala rezanju desk in ponovnemu sestavljanju, ko pa je tvoja alternativa tako ucinkovito preprostejsa! Nastale voscilnice so pa cisto prelepe in tiste mini jagodke z nuvo kapljicami … <3

  Odgovori
 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina, saj si kot ena super komora, ki melje ideje:) – res si inovativna. Po moje bo kmalu kar nekaj domov, namesto z dilcami, opremljeno s tvojo “leseno tapeto”:))). Odlično izgleda tudi v gazo “zavita” božična zvezda- je prav nobl. Sem čist navdušena. Hvala za temeljito “učno uro” – take učitelje rabimo:). Lep pozdrav, Andreja

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja