Predstavljam vam….Sladko sadje! + sladek bonbonček :-)

Danes vam z dvema kratkima videoma in nekaj izdelki predstavljam komplet štampiljk in rezalnih šablon Sladko sadje.

Ker je sadje tako naraven motiv, se mi zdi, da ga lahko uporabljamo kot vsako cvetje ali zelenje…ob zelo različnih priložnostih – sploh pa ob rojstnih dneh, za zahvale in voščilnice ob okrevanju, spodbudi… Jeseni se sploh poda, s spremenjeno barvno paleto in dodanimi obrazi, pa se ga da razširiti tudi na druge letne čase 🙂 .

Besedo hvala sem pobarvala s pikami s pomočjo pikaste štampiljke iz kompleta 😉 …

…jeseni se filc najbolj poda…

…tresočke pa so zmeraj aktualne 😉 .

Sledita še oba videa…

S komentarjem pod objavo pa sta lahko komplet štampiljk in šablon Sladko sadje tvoja 🙂 …srečnico (ali morda srečkota 😉 ) bom izžrebala v petek zjutraj in upoštevala vse komentarje oddane do polnoči v četrtek.

Sladek pozdrav 🙂

 

44 odzivov
 1. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Draga Tina, tvoji sadjevčki so me vrnili v leta, ko sem se uvajala kot mamica dvema malima nadobudnežoma, ki sta oboževala risanko z lumpastimi in nagajivimi Sadjevčki … Hvala za ta prelep spomin v mojih težkih trenutkih, ko sem postala “sirota” a na srečo, ostajam mamica … Objem k tebi, Majda

 2. ANDREJA Verovšek
  ANDREJA Verovšek says:

  Tako lepo in sladko sadje,da ga bodo vzljubili tudi tisti, ki ga ne marajo?. Že vidim,kako uspešne bomo pri ozimnici. Hvala za te čudovite sadne dobrote in pozdravček,Andreja

 3. Ana Sa
  Ana Sa says:

  Kako zelo sladko in kjut, mi zelo polepša tale dan in poboža dušo. Prisegam na filc, in komaj čakam, da pojem sočno jabolko.

 4. Helena
  Helena says:

  Si mi malo razširila obzorje in res je, da bi lahko bilo sadje tudi na rojstnodnevnih voščilnicah, ne le cvetje 🙂
  Simpatično je to, kar si nam danes pokazala, sladko še in še.
  Naj bo tudi dan sladek in užiten.
  Za bonbonček pa držim pesti 🙂

 5. Valentina Velikonja
  Valentina Velikonja says:

  Tole sadje je prav za te jesenske dni, kot pravijo, eno jabolko na dan, odžene zdravnika stran 🙂 sama komaj čakam, da bodo na policah slastni mandarinčki, do takrat bo pa zdravnika odganjal pogled na tvoje sadne mojstrovine 🙂

 6. *Keti*
  *Keti* says:

  Iiiii, totalno kjut in spet vsestransko uporabne igračke. Vedno znova osupneš z različnimi možnostmi uporabe tvojih najlepših parov. Nova kolekcija je TOP.

 7. Polona Jerele
  Polona Jerele says:

  Tina vse je čudovito!! Komaj čakam, da preizkusim nove šablone:)). Upam da se mi tokrat nasmehne sreča:)).

 8. Erika Jerele
  Erika Jerele says:

  uauuuu:))Tale bonbonček bi mi polepšal še zadnje počitniške dni pred novim študijskim letom!!!:)).

 9. Valerija
  Valerija says:

  Kako simpatično sadje, nasmejana hruška na tagcu me je čisto očarala. Zelo všečen in uporaben komplet. Držim pesti za bonbonček.
  Lp

 10. Ma-Mi
  Ma-Mi says:

  Draga Tina, najprej čestitke za novo preobleko. In to sadje je prav ljubko ter uporabno … sami vitaminčki in čista energija! Hvala za vse novosti ter za vitaminski bonbonček.

  Lp, Maja

 11. moi
  moi says:

  Kako sladko sadje in krasne kombinacije vsega. Všeč mi je, da so na voljo tako štampiljke kot pripadajoče šablone.

 12. IrenaM
  IrenaM says:

  Draga Tina.
  Krasne novosti si pripravila, medvedka sta prava cukrčka, tudi komplet sadja je zakon…

 13. Natasa Virant
  Natasa Virant says:

  Cudovite novosti! Nekaj jih bom kupila, vesela bi bila tudi bonboncka. Lepo jesen zelim! ☺

 14. oldpunca
  oldpunca says:

  Draga Tina, ti sadjevčki so tako luškani, da se mi kar smeje, ko jih gledam. 😀 Navdušena sem nad vsemi možnostmi uporabe. Ti pa res misliš 100 km v naprej. <3
  (Tvoja navijaška španga je zmagala. 😀 Hitro karto kupit! :-D)

 15. Urska Sumljak
  Urska Sumljak says:

  Ja, vitaminčki so vedno dobrodošli,sploh v hladnejših dneh.Prav navdušena sem nad novimi šablonami.Tako kjut so tile sadjevčki.Že vidim,da bodo jesenski hit?

 16. Natasa Bizjak
  Natasa Bizjak says:

  Tina, krasne krasne reci. Komaj cakam se vse ostalo kar prihaja. Bo treba pocasi kar Miklavzu pisat 😉 In vse pohvale za nov dizajn, te pikice so mi fuuuuuuul vsec.
  Pozdravcek?

 17. Veana R.
  Veana R. says:

  Tina tvoje nove štampiljke in šablone so FANTASTIČNO NEVERJETNO NORO ČUDOVITE !!! Imajo le eno drobceno napako: ni jih še v mojem ateljeju, pod mojimi spretnimi prstki ! A prav gotovo kmalu najdejo svojo pot do morja…. Čestitke TINA ! Resnično si nam s tem novim designom segla v srce <3

 18. Marjeta Brce
  Marjeta Brce says:

  Očarana sem nad novm kompletom stempiljk in šablon. Ne samo nad temi, tudi včerajšnji medoti so za dol past. Čudovito.
  Lista želja se daljša. ….
  Pozdravček, Marjeta

 19. Katarinčica
  Katarinčica says:

  Jesen bo sladka in ustvarjalna s tvojimi čudovitimi šablonami in štampiljkami. Krasne ideje ter kombinacije in čudovit nov dizajn. Hvala za tale sladek bonbonček.

 20. Bogdana
  Bogdana says:

  Se strinjam, sadje je res skoraj kot rože. Tako vsestransko. Pa takšno, da ga lahko lepo tudi na moški voščilnici uporabiš, kar je večen problem. 🙂

 21. Nataša Perko
  Nataša Perko says:

  Čestitke Tina za novo izdano kolekcijo šablonic in štampiljk. Mene že srbijo prstki in porajajo se že zamisli kako kaj uporabiti. Že komi čakam, da dodam novosti k svoji zbirki.

 22. Tjaša
  Tjaša says:

  Fajn je, ko vidiš nekaj, kar ti še manjka v zbirki. To krasno sadje se bo z veseljem pridružilo tvojim sladkim jagodam… Nastala bo prava sadna kupa! Njami! 😉

 23. Helena Valenčič
  Helena Valenčič says:

  “Hruške, jabolke, slive…” Tina, a si jo poslušala pri brainstormingu novih idej? ?Namesto sliv kar lomone-so večkrat na jedilniku, maš prav ?Odlično je tole sadje, z veseljem bi ustvarjala z njim ?

 24. Renata
  Renata says:

  Vitaminov ni nikoli preveč. Lepe šablonice in štampiljke, ki si nam jih spet krasno prikazala. Hvala za ideje. Zlata si.

 25. Vida
  Vida says:

  joooj, same krasne stvari <3 in končno tudi sadje. zdaj prosim še malino/robido in imam ozimnico pokrito, kar se tiče etiket 🙂

  lp, Vida

Komentiranje ni omogočeno.