Preprosta interaktivna voščilnica

Zato, da prejemnika razveselimo, lahko včasih voščilnico malce zakompliciramo… Voščilnica, ki je na prvi pogled preprosta, se lahko namreč privzdigne…

…in spodaj razkrije nadaljevanje – kjer se ponovi tako metulj kot tudi voščilo.

Začela sem z akvarelnim barvanjem papirja – in sicer sem pobarvala mali kvadrat, iz katerega sem nato izrezala metulja, in pa manjši pravokotnik za izrez voščila.

Majhne delce metulja sem zalepila čez odprtino na zunanji strani, glavni izrez pa na pripadajoče mesto v notranjosti. Tako kot metulj, se tudi voščilo popolnoma prekriva, saj sem beli izrez zalepila točno pod pisanega in se razkrije, ko ga privzdignemo.

Na fotografiji spodaj pa lahko vidite dvižni mehanizem 🙂 . Izrezala sem tanek pravokotnik in ga prepognila, nato sem ga najprej zalepila na odpirajoči del, vse skupaj pa nato prilepila na osnovo.

Ko pa nimamo veliko časa na voljo, lahko akvarelno barvanje nadomestimo s preprostejšim senčenjem in izpustimo dvižni mehanizem.

Hvala za obisk…lepe zadnje dni avgusta vam želim,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:
Čestitke 3

9 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Iiii. Naj se pohvalim, da je ta fantastična voščilnica prispela do mene. Še zdaj jo večkrat prijem v roke in se čudim, kako se vse lepo ujema in prekriva.

  • Helena
   Helena says:

   Ups, zdaj sem opazila, da je moja čisto podobna, le zgornji napis je malo drugačen 🙂 Vseeno, tudi moja je enkratna 🙂

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ko ti govoriš o preprostosti moram vsako, ki jo želim izdelati na podoben način, kar nekajkrat pogledat, preverit in še ga kaj polomim. Je lepa, barvita in igriva, tvoje ideje pa neprecenljive. Pozdravček, Andreja

 3. Natali
  Natali says:

  wooow…kako noro dobra pogruntavščina 🙂
  Tina tebi pa res ne zmanjka dobrih idej..
  sem prav vesela, da sem se po zeeelooo dolgem času spet oglasila pri tebi.

Komentiranje ni omogočeno.