Preprosta voščilnica z metuljem

V slogu lahkotnosti poletja in ko vročina narekuje bolj ležerno dogajanje, naj bo tudi ustvarjanje bolj preprosto 😉 …in tako danes z vami delim tole preprosto voščilnico z bleščečim metuljem.

Ker se na njej ne dogaja prav veliko, sem dvakrat uporabila šablono Valoviti pravokotniki in tako takoj dobila malce polnosti. Nato sem dodala še voščilo in ga ‘zapela’ s sponko ter se posvetila metulju.

Izrezala sem ga iz obojestranske lepilne folije in zalepila na osnovo. Nato pa sem gornji del lepila uporabila za lepljenje zelenih delcev in telesca – ko sem končala pa sem preostanek lepila ‘nevtralizirala’ z bleščicami.

Ostante dobro in ustvarjalno…in seveda uživajte v vikendu 🙂 ,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

šola

8 odzivov
 1. ANDREJA Verovšek
  ANDREJA Verovšek says:

  Kako mi je všeč ta preprostost, voščilnica pa je kljub temu lepa in bogato sporočilna. Hvala za tvoje namige in tudi tebi želim sproščen in tebi na kožo pisan vikend,pozdravček k tebi,Andreja

 2. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Preprosto pravljična je! Hvala za tvoj prispevek v moje čudovito jutro – naj tudi tvoj vikend pusti pravljične sledi, Majda

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Pogled na tole lepotičko je prav osvežilen. ? Bleščeči metulj je spet nekaj novega in domiselnega.
  Želim ti lep vikend. <3

 4. Helena
  Helena says:

  Fajn si se znašla, da si nalepila drobne delčke. Če ne bi opisala postopka, bi mislila, da je osnova metulja iz bleščečega papirja. Zelo lepa in nežna voščilnica.

 5. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Draga Tina! Ravno danes sem si zavrtela metuljčka, ki si mi ga poslala na voščilnici za rojstni dan. Res mi je draga in še enkrat hvala. Tudi tokratna voščilnica z metuljem je prekrasna. Želim ti lep preostanek poletja.

Komentiranje ni omogočeno.