Preprosto vabilo

Vabila so zame kot moške čestitke…najbolj sem z njimi zadovoljna, če so preprosta. Poleg tega jih to naredi tudi praktična za bolj množično izdelavo. Tokrat sem se poigrala z novo Rayherhevo kotno šablono, s katero sem okrasila dva nasprotna kota.

cvetlična-čipka

V bistvu sem najprej izrezala pravokotnik, nato dvakrat izrezala čipko in dodala le še besedo. Tako sem uporabila meni ljubo `pravilo treh`, da na voščilnico nekako vkomponiram tri enake/podobne elemente-tokrat je to bela barva, ki se dvakrat pojavi pod cvetlično čipko, tretjič pa kot `vabilo`. Po podobnem ključu sem dodala tudi zlato penljico – zlata je tretja barva na voščilnici in pri bolj preprostih zadevicah, to naredi (relativno 🙂 ) bolj bogat videz.

cvetlična-čipka2

Topel in danes tudi sončen 🙂 pozdrav,

Tina

Uporabljene rezalne šablone:

vabilo 11 Srečno!

10 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Tudi jaz se podpišem pod to, da imam rada, da so vabila preprosta. In ti si mu s svojo izvedba dodala tudi karakter. Zelo lepo je in elegantno.

 2. Danica
  Danica says:

  Mmm Tina te rožice som pa tako luštne. Lepo vabilo si naredila.
  Tudi jaz si prizadevam, da bi bila vabila čim bolj preprosta pa mi ne rata najbolj 🙂

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina, sem s teboj in svojimi predhodnicami, proprosto in lepo:). Vse bolj se trudim, da si zapečatim v glavo pravilo treh. Vendar moram priznati, da tudi narediti preprosto in na hitro in da pri vsem tem izpade še lepo ni vedno enostavno:) Potem pa še pofotkati tako, da je učinek pravi:) Lep pozdrav, Andreja V.

Komentiranje ni omogočeno.