Pri veselih žirafah in nagrajenka izziva

Hvala vsem za dobre misli za Matijo. Izkazalo se je, da ima bakterijsko pljučnico…a je na naše veliko veselje antibiotik že začel delovati in ga zdaj že vidimo, kako se vrača v svojo staro formo 🙂 .

Zato vam lahko danes (ko sem sicer nameravala že imeti vse pripravljeno), pokažem še eno voščilnico z novimi izdelki 🙂 .

žirafe

Ker sem bila ta teden na negi 🙂 , komaj sedaj objavljam tudi izžrebanko izziva Ko me inspirira. In to je Barbara!!!, ki nam je tokrat z njeno tresočko tudi služila kot navdih…kakšno zanimivo naključje 🙂 !

2015-03-20_0822

Zdaj greva z Matijo na kontrolo k zdravnici, pa malce vsega se mi je nabralo ta teden, a med vikendom bom z veseljem pokomentirala vaše lepe in izvirne tresočke. Na koliko različnih načinov ste se jih lotile!!!! Hvala prav za vsako.

Bodite zelo lepo in se vidimo v ponedeljek (dobesedno 😉 ),

Tina

9 odzivov
 1. Sapfina
  Sapfina says:

  Draga Tina, to je pa res naključje in pol! :)) Z Vladko sta nas pošteno izzvali in nastalo je res veliko prečudovitih in zelo izvirnih tresočk!
  Dosti sem mislila nate in Matijo in taka pljučnica ni mala malica, ampak prav zajeten zalogaj! Samo da mu gre na bolje! Verjamem, da ste si vsi oddahnili.

  Tvoja voščilnica je znova prekrasna kot tudi to, kar bo kmalu prišlo na police tvoje trgovinice. Komaj čakam! 😉

  Prisrčen pozdrav,
  Barbara

 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Čestitke Barbari :)!. Očitno si se odločila da naš boš razvajala s cart novostmi in še bolj bjštrimi voščilnicami – všečkam na polno! Tvoj sine jo je tokrat kar pošteno “skupil” – bosta antibiotik in sonček pregnala bacile pa bo spet kot nov.

 3. Vladka
  Vladka says:

  Kako cart je tale roza žirafa in kako domisleno si obesila vse tiste drobne dodatke na vrvico. No, potem pa se vidimo v ponedeljek 😉 In zelo vesela sem, da slišim, da Matija že prihaja v staro formo 🙂

 4. Helena
  Helena says:

  Barbara, čestitke za nagradico!
  Tina, same lušte nam delaš in komaj čakam, da se novosti pojavijo na poličkah trgovine.
  Joj, kako luštkana je žirafa z dudo v gobčku 🙂 In tisti drobižki, obešeni na vrvico …
  Fantastična voščilnica.
  Lep in prijeten vikend!

 5. Sonja
  Sonja says:

  Uf, sem vesela, da tvojemu fantu gre na bolje! Mama, super negovalka si. 😀 Čestitke Barbari za srečo pri žrebu. Tvoja žirafica pa je zelo ljubka. Komaj čakam, da vidim, kaj vse si spet pripravila. Se vidimo. 😉

 6. Danica
  Danica says:

  Čestitke Barbari! Tvoja cort voščilnica mi je dala navdih, da tudi sama naredim nekaj podobnega.
  Dobro, da ima Matija tako dobro negovalko, bakterijska pljučnica ni hec. Matiji želim čimprejšnje okrevanje.
  Lp Danica

 7. Keltika
  Keltika says:

  Ljubka žirafica, luštna voščilnica! Lepo je slišati, da je Matija boljše, te stvari so lahko kar težke. Bodite dobro, ti in tvoji, draga Tina.

Komentiranje ni omogočeno.