Prihajajo novosti – 3. dan ….in bonbonček :-)

Upam, da preživljate lep praznični dan 🙂 …jaz ga del posvečam tretji izmed novosti – Srčnim metuljem…in pa sladkemu prazničnemu prigrizku 😉 (ki vas čaka na dnu objave).

Na spodjem tagu sem iz treh odtenkov roza sestavila frfotajočega malega metulja…srca pa so se raztresla po okolici 🙂 .

V videu pa lahko vidite vse izrezke iz kompleta… za boljšo predstavo:

Preden nadaljujete z uživanjem prazničnega dne, pa še povabilo k bonbončku 🙂 . Izmed vseh komentarjev pod to objavo, bom v petek, 10. 2., izžrebala nekoga, ki bo prejel vse novosti na fotografiji.

(Vrednost nagrade je 0€, saj gre za odprte in testirane izdelke, ki niso več primerni za prodajo 😉 ).

Prisrčen pozdrav in se vidimo jutri 🙂

Tina

80 odzivov
 1. Andreja L.
  Andreja L. says:

  ooo tole je pa lep kompletek novosti na kupu … prav vse mi je všeč, še posebej se mi dopadejo lepo oblikovani metuljčki in zrolan list papirja s peresom :-)) Tudi tvoj list z metuljčkom je čudovit tudi štampiljka z napisom je krasna.

 2. Ana
  Ana says:

  Najprej sem pogledala, kakšni so ostanki od izrezanega metuljčka in bila spet lepo presenečena. Šele nato sem prebrala naziv šablone. Res so krasni. SPET. In tudi ostale novosti.

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Draga Tina, če bom dobila bonbončka pri žrebu ali ne, absolutno bodo ti tvoji čudoviti izdelki v moji košarici. Če bi bila pa slučajno srečna dobitnica,mi je pa tudi vseeno, če šablonce uporabiš še 100x, ti dovolim?. “Skreirala” si čudovite izdelke, sem že spet? čist navdušena – čudno kaj??.Lep pozdravček jn lep prazično-kulturni dan, Andreja

 4. Barbara
  Barbara says:

  Tina, tvoji novi izdelki so spet prekrasni, kmalu se bodo našli na moji ustvarjalni polici.

 5. Jana Perpar
  Jana Perpar says:

  Joj, draga Tina, nimam besed. Res čudovite stvari in komaj čakam vsako tvojo pošto, da vidim tvoje stvaritve. Še naprej nas razveseljuj s temi lepimi stvarmi!
  Lep “kulturni” dan želim in prisrčne pozdrave.

 6. MOJCA
  MOJCA says:

  Ojoj Tina, spet nekaj kar bo težko šlo mimo mene….včasih nam res bereš misli …spet do potankosti izdelani metuljčki…izžrebana ali ne….saj veš, tole bo moje, pa če strele padajo iz neba…. A bo še kaj novega….plačo imam 15-ega, se pravi drugi teden.:-))……..samo toliko v vednost…kdaj bo pa tole zunaj??????

 7. Helena
  Helena says:

  Tina, navdušena sem nad temi krasno oblikovanimi metulji. Pa papir s peresom je zelo uporaben. Res super novosti. In hvala za veeelik bonboncek. Držim pesti, da me žreb razveseli.

 8. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Oooooo kako lepo – končno tudi trup metuljčka, tega doslej še nisem našla 🙂 Je pa objava s peresom in zvitkom papirja ravno pravšnja za današnji prazničen dan. Hvala za tvoj delček k umetnosti 🙂
  In .. se pridružujem Andreji – čisto navdušena … zopet in spet!
  Lepo praznovanje še naprej, Majda

 9. Ana
  Ana says:

  Tina, metulji, napisi, srca,… vse je spet super. Težko pričakujem petek, ko boš objavila vse novosti.
  Pozdravček, Ana

 10. valentina velikonja
  valentina velikonja says:

  Tina, preveč lepe šablone delaš 😀 mislim, da sem našla svoja najljubšo in največkrat uporabljeno šablono letošnjega leta 😀 meeeetuuuullljjjjččččkkkkiiiii 😀

 11. Danijela Jakše
  Danijela Jakše says:

  Oooooooo, metuljčki. Obožujem jih. Poleg njih je tudi vse ostalo čudovito. Spet bo trpela denarnica. ?

 12. Mimoza
  Mimoza says:

  Joooj…kako krasne novosti si spet pripravila. Komaj čakam, da bodo v prodaji!
  Lep preostanek prazničnega dne….

 13. Renata
  Renata says:

  Draga Tina, novosti so krasne. Moja denarnica, bo spet trpela, čeprav je že zdaj anoreksična. hahaha Veselim se, ko bodo stvari na prodajni polički. Pisava me je sploh fascinirala, pa tudi vse ostalo, da ne naštevam.

 14. oldpunca
  oldpunca says:

  Draga Tina, jaz sem brez besed od navdušenja. Kako lepo frfotajo tvoji metuljčki! Pa tista mala šablonica metuljevega leta… Ijoj… <3

 15. Duška
  Duška says:

  Ojoj, spet bi skoraj vse imela. No, če slučajno ne dobim bombončka, si bom pa kupila. Eno po eno, da lepše zgleda.

 16. vida
  vida says:

  Tina, same super novosti si nam pricarala 😉 in komaj cakam, da bodo naprodaj. Za bonboncek se pa postavljam v vrsto in drzim pesti, ker, ce mi bo sreca naklonjena, bi bilo to super predrojstnodnevno darilo 😉

 17. *Keti*
  *Keti* says:

  Čudovite novosti in spet sladko presenečenje. Zagotovo bo kakšna zadeva v moji košarici slej ali prej. Z nestrpnostjo čakam tudi nove štampiljke. Hvala ti, da nas tako razvajaš.

 18. IrenaM
  IrenaM says:

  Oooooo, že tretji dan ugotavljam da si pripravila same čudovite novosti… nujno jih potrebujem … prav kmalu ???
  Mwtuljčki s srčki so čudoviti, pa srčkast odtis bo uporaben tako z njimi kot drugimi letečimi živalicami …
  Sem vesela, da imamo slovenske rezalne šablone ???

 19. Petra
  Petra says:

  Veš Tina, zaradi tebe in tvojih novih in starih kolekcij je moja denarnica vedno v pripravljenosti 😀
  Res, vse je na listi želja, občasno mi uspe tudi kaj kupiti in potem to z veseljem uporabljam. Tako da ja, tudi bombonček je za vse nas ustvarjalke neprecenljiv, tudi če uradno ni vreden nič zaradi odprtosti 🙂

  Res si super, se že veselim vseh novih zadev, ki jih bomo letos še spoznali.

 20. Andreja Vidergar Trebušak
  Andreja Vidergar Trebušak says:

  Tina, izdelki so naravnost čudoviti! Vedno z navdušenjem čakam novo objavo in na koncu rečem WAUUUUUU!!! Krasne ideje, zelo uporabne šablone in zelo natančni izrezi. Metulj se mi zdi, da bo ravnokar poletel in v deželo prinesel pomlad.. Tako resničen je! Hvala ti, da so lahko s tvojimi pripomočki naše voščilnice tako lepe in jih z veseljem podarimo in razveselimo naše najbližje!!

 21. SONJA ILOVAR
  SONJA ILOVAR says:

  Vidim, da postajam odvisna od šablon! Metulji so zakon! Včasih sem izdelovala samo novoletne voščilnice, sedaj me vleče še k ostalim izdelkom Najlepšega para in ustvarjam izdelke, na katere sem ponosna, prejemniki pa prijetno presenečeni. Pridružujem se IreniM, da je lepo, da so šablone slovenski izdelek. Ko ustvarjam, imam občutek, da je Tina nekje blizu, seveda pa gre zahvala tudi njenim krasnim video navodilom!
  p.s. hvala za osebno noto Tina, ki jo priložite k naročenim izdelkom, ročno napisana zahvala me je prijetno presenetila (pa darilce tudi, seveda)..:)

 22. treebug
  treebug says:

  oooo, metuljčki so moja šibka točka in tvoji so vau, vau, vau … in ta srca – bom postala še ljubiteljica srčastih oblik – no, saj si me ravno ti nekoč že omehčala s svojo šablono mini srčka, ki je ena najbolj cart, kar obstaja <3
  bonbonček je krasen in hvala za tvojo darežljivost!

 23. moi
  moi says:

  Sem komaj čakala novosti 😉 Krasne so. Metuljčki s srčki (a veš, da sem gledala zakaj si jih tako poimenovala, pa nisem opazila izrezanih srčkov 😉 so tako ljubki, pa zvitek papirja, komaj čakam, da kaj napišem nanj 😉 Pa pero ♥ in golobčki miru (te zdaj še kako potrebujemo), da o srcih in kristalih ne govorim.
  HB se nisem zarekla, da nič več ne kupim 😉

 24. Katarina Hribernik
  Katarina Hribernik says:

  Tina, spet si nam pripravila krasne novosti. Srčki, metuljčki, štampiljke, skratka vse novosti so lepe in mamljive. Komaj čakam, da jih preizkusim.

 25. Marta Malovrh
  Marta Malovrh says:

  Krasne šablone, pa prav zdaj, ko se mi je zazdelo da jih imam že dovolj. No, metuljčkom se sigurno ne bom mogla upreti 🙂

 26. tibaut.tjasa
  tibaut.tjasa says:

  Tina, čudovite nove šablone in spet kup uporabnih idej za trenutke, ko sem brez navdiha. Me že ščemijo prsti. 🙂

 27. Alenka Matjasic
  Alenka Matjasic says:

  Prelepi metuljčki …. Čudovite novosti … Vsak dan komaj čakam, da vidim kaj bo se novega 😉

 28. Zvonka
  Zvonka says:

  O tile metulji so kar dvakrat uporabni in seveda, imela bi vse od tvojih novitet, krasne so. Mogoče pa….

 29. Urška Šumljak
  Urška Šumljak says:

  Ja,pa iiiii. Vesela ko marela,saj bo moj kotiček bogatejši še za nekaj šablonic. Tina,spet si nas prijetno presenetila in prepričana sem,da bodo šablonice našle domek pri vsaki ustvarjalki.
  Novosti sem občudovala že na fb-ju,ko si jih predstavljala za italijanski trg.Več kot navdušena sem….bravo 🙂

 30. Marjeta Brce
  Marjeta Brce says:

  Novostim kar ni in ni konca. Se ne pritozujem, da ne bo pomote. Vsak dan nekaj novega, nekaj cudovitega. Tudi v danasnji objavi si predstavila krasne izdelke. Bonboncek z veseljem sprejmem pa ceprav je second hand.

 31. Jasminincvet
  Jasminincvet says:

  Tina, lepi metuljčki in čudovite prekrasne novosti. Komaj čakam da jih dodaš v trgovino. In hvala za priložnosti za bonbonček.

 32. Tjaša
  Tjaša says:

  Ko vidim, da prihajajo novosti, že vem, da bo trpela denarnica 😉 Ampak kot je nekdo pred mano že napisal, z veseljem kupujem slovenske izdelke in s tem podpiram slovenske podjetnike. Pa poleg tega… tudi čudoviti izdelki so! Win-win kombinacija! Vse pohvale Tina! 🙂

 33. Ema
  Ema says:

  Čudovite stvari, kot vedno. Takoj za uporabo. Pri tolikih uporabnih stvareh se še vedno najde prostor za nov, fantastičen komplet, aktualen in zelo uporaben. Čestitam. Dovršeno do potankosti in z mnogoterimi možnostmi kombinacije. Ni kaj. Zelo navdušena.
  LP

 34. Tamara
  Tamara says:

  Krasne novosti prihajajo,
  sedaj ni več skrivnosti
  in so vidne-nekaj za zaljubljene, za verne, za ljubitelje pomladi,…za tiste, ki imamo radi posvetila
  skratka za vsakega nekaj.
  Imam že ideje kako bi jaz ustvarjala z novitetami.:)
  Lep podrav Tamara

 35. Tanja Bolčina
  Tanja Bolčina says:

  Tina tvoje novosti nas vedno presenetijo, tako z svojo uporabnostjo kot združljivostjo. Pa tvoje uporabne ideje.Res smo hvaležne da te imamo.

 36. Vanci ustvarja
  Vanci ustvarja says:

  Že nestrpno čakam, da napolniš poličke z vsemi novostmi, ki si nam jih pripravila.

 37. Erika Bračko
  Erika Bračko says:

  Olala… Super lušne novosti. <3 pa mimgrede, draga Tina… To pa res ni vrednost nagrade 0€. Tole dobit je pa kar precej vredno. 😉

 38. Maja
  Maja says:

  Moj nakupovalni seznam je vsak dan daljši, krasne nove šablone. Zadnjič so me očarali srčki, danes metuljčki, vidim pa, da bo do petka še nekaj novosti 🙂

 39. Mojca Br
  Mojca Br says:

  Kot vedno so vse tvoje novosti fenomenalne in uporabne na različne načine.Da ne govorim o številu kombinacij in prepletanj šablon med sabo.Super so.

 40. Aleksandra
  Aleksandra says:

  Le kdaj bo vse to možno dobiti? Vsi izdelki so odlični, pogled pa mi je tokrat pritegnil svitek papirja. Lep pozdravček Aleksandra

 41. bizjak.valentina
  bizjak.valentina says:

  Sem imela na sumu, da se pripravlja nekaj novega in čudovitega. ? Prekrasni srčni metulji že kličejo pomlad med nas, da bodo puščali sledi na naših izdelkih. Poleg tega nas bodo še obsipali s srci, ki jih najprej sploh nisem opazila. Krasno si jih skrila v metulje. 🙂 V dragocena srca sem se pa tako zaljubila na prvi pogled ? Hvala za tvojo srčnost in priložnost za bonbonček. Dragocenost nagrade je neprecenljiva! ?

 42. Nataša
  Nataša says:

  Vau Tina, same super novosti si nam pripravila in se že veselim, ko bodo na policah. Bonbonček je pa zelo sladek in z veseljem se postavim v vrsto 🙂

 43. GABI BURJA
  GABI BURJA says:

  Tina, kot vedno….vse mi je všeč in vse bi mi prav prišlo….pri ustvarjanju….seveda…zelo všečno

 44. Petra
  Petra says:

  Tina…
  spet prečudoviti izdelki, ki so spet na “must have” listi.
  Komaj čakam, da vidim vse novosti.

  LP P.

 45. hali
  hali says:

  Ta teden me je čas čisto povozil, pa komentiram vse za nazaj in za naprej..neverjetne novosti, prav vse zelo, zelo uporabne. Komaj čakam, da bom lahko spet kaj zapravila in potem ustvarila. Hvala za vse predstavitve…

 46. Miranda Lesjak
  Miranda Lesjak says:

  Moj Bog Tina, kaj nam ti delaš?!? itak je že vse na seznamu nujnih želja! ko že mislim, da imam vse, da sem že vse videla, evo znova pride naša Tina in izzumi nekaj novega, krasnega in nujnega <3….komaj čakam da se polička napolni 😉

 47. zofija cas
  zofija cas says:

  Metuljčki so mi super! Še več tako posebno lepo oblikovanih šablon v bodoče si želim.

 48. Darja Gabrijel
  Darja Gabrijel says:

  Hvala za vse video nasvete 🙂
  Super uporabeni kompletki! Pa še srčki nastanejo iz krilc. Mani najljubša – Top ideja pa je metuljeva sled s srčki … do sedaj sem jo večkrat risala … tole pa je mega.
  V veselem pričakovanju nadaljevan; vse lepo pozdravljam

 49. Valerija
  Valerija says:

  Kako krasni metuljčki. Zelo so mi všeč.
  Hvala za možnost osvojitve čudovitega bonbončka.
  Lp

 50. Martina Jaunik
  Martina Jaunik says:

  Čudovite šablone… in zelo uporabne ideje in nasveti! Vaša ustvarjalnost nima meja! Komaj čakam, da bodo šablone na razpolago 🙂

 51. Vilinke
  Vilinke says:

  Moj moto “nikoli ni preveč metuljčkov” drži kot pribit!!! Čudovite novosti si nam pripravila!!! Zdaj mi še samo ostane da prepričam sestro da to nujno potrebujema!!!

 52. Urška Bračko
  Urška Bračko says:

  Kok so pa lepi te srčki! Pa metuljčki! Pa vse ? z veseljem bi imela te odprte hehe ☺️

Komentiranje ni omogočeno.