Prihajajo novosti (in bonbonček) – 2.dan

Ja, v naslovu ste prav prebrali…današnji bonbonček je komplet, ki ga predstavljam danes – V veseli vasici!

vasica

Jaz sem sicer izdelala praznično voščilnico (v nestandardnih) barvah, a komplet je takšen, da se ga da `razpotegniti` čez vse leto 🙂 .

vasica

Tukaj pa sledi še predstavitveni video:

Lep pozdrav in hvala za obisk, s komentarjem pod objavo pa imate možnost dobiti komplet V veseli vasici – izžrebala bom v petek 🙂 .

Tina

62 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Polkna, vrata….ojej , pa ti si res mislila na vse. Res so nore te novitete ampak ker nam ni nikoli dovolj, te samo še ponižno vprašam….a bo še kaj?????

 2. helena
  helena says:

  Veselje je gledati vse te novitete in še večje veselje bi bilo z njimi ustvarjati, gromozansko veselje pa, če bi bila tista srečnica 🙂

 3. ana
  ana says:

  Super. Še ene luštne in vsestransko uporabne šablone. Se že veselim uporabe in igranja z njimi.

 4. moi
  moi says:

  Ujej, spet lušne in vsestransko uporabne šablone. Moji možgančki že delajo kako jih uporabit 😉
  MUST HAVE!

 5. Valerija
  Valerija says:

  Jej, spet tako krasen komplet šablon. Naredila si čudovito voščilnico in nov izdelek super predstavila v videu. Se že veselim, da vidim še druge novosti, ki jih imaš v rokavu.
  Hvala za možnost osvojitve tega super seta.
  Lp

 6. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Že vidim, da se bom preselila:) in sicer v svojo vasico, v kateri bodo živeli sami prijazni, prijetni in kreativni ljudje:))). Ko bo narejana, vas povabim, da bomo skupaj praznovale:). No, novitete so več kot odlične in ti znaš tako pokazat, da človek takoj vidi, da jih pod nujno rabi:). Res upam, da bo kaj sreče pri bonbončku:))). Lep pozdrav tebi in vsem, ki se že pripravljajo,da pridejo na obisk:) – Andreja

  • auto versicherung online vergleich
   auto versicherung online vergleich says:

   Let us look at some herbs those can be used as erectile dysfunction cure. Gingko will be the herb that’s useful in erectile dysfunction, specifically in individuals who suffer from sexual dysfunction because of antidepressant medicines. The herb is identified to relax smooth muscles and enhance blood flow inside the male organ. In 1 trial of 60 males suffered from erectile dysfunction, the outcomes showed improvement in far more than half men following the supplements of six months of ginkgo.

  • pokemon go free coin generator unlimited coins
   pokemon go free coin generator unlimited coins says:

   Children are always believe everything, including everyone. When I was an schoolgirl, I was misunderstood by my teacher, she thought that I lied to her why I was late for school. I was so sad, intolerable and wounded. From that time, I was always scared when the teacher turned up, because she doesn’t care how I fell, even though I wasn’t wrong, even though the teacher knew the truth later.

 7. Anja Ž.
  Anja Ž. says:

  Še en must have iz nove kolekcije 🙂 Všeč mi je, ker so hiške res uprabne za različne priložnosti. In na tvoji voščilnici so takih lepih barv.

 8. Jasminincvet
  Jasminincvet says:

  Čudovite šablonce…. tele bodo moje – če ne bo sreče pri žrebu, bodo pa takoj ko bo možno pristale v nakupovalni košarici 😉

 9. Helena
  Helena says:

  Tina, zelo toplo in nežno praznično voščilnico si ustvarila z novim kompletom šablon. Res so vsestranske in uporabne čez vse leto.

 10. Dianchik
  Dianchik says:

  Cudovite sablonice! Res so za celo leto. Bi bila zelo vesela jih dobiti in jih dodati na svoje voscilnice:)

  • kuendigung kredit ohne jimdo
   kuendigung kredit ohne jimdo says:

   Dear Dr. Yadav, Your the man! Keep those great videos coming. We all appriciate the hard work. That must be hard making those videos trying to pop and hold the camera at the same time. Do you need an assistant?Well-loved.

  • fifa 14 fut coin generator
   fifa 14 fut coin generator says:

   Il ne faudrait bondir ni trop haut ni trop loin. Surtout, maîtrisons nos émotions, dominons-les, et sagement consultons le Petit Robert, ce surveillant de la langue qui nous rappelle que Montherlant lui-même se servait de ce mot, contrôle, passé sans contrainte et comme tant d’autres, de l’anglais au français. De toute évidence, les Grecs ne pouvaient que s’efforcer de circonscrire les incendies au moment de la diffusion de la dépêche de l’AFP, d’en exercer un contrôle incertain.

 11. Katarinčica
  Katarinčica says:

  Super in zelo uporabne šablonce ter krasna voščilnica. Komaj čakam na nadaljevanje….

 12. Vida
  Vida says:

  joj, kako so cortkane hiške <3 se postavljam v vrsto in držim pesti. pa še evdno moj firbec težko čaka naslednji dan…

 13. Mateja
  Mateja says:

  Ta voščilnica zmaga. Meni je res ljuba in izgleda kot v zimski pravljici. Super je tudi barvna kombinacija. Hišk še nimam v svoji zbirki in bi bila zelo, zelo vesela tega bonbončka.

 14. Urška Šumljak
  Urška Šumljak says:

  Pa saj si še od včerajšnjih nisem opomogla, ti pa nam postrežeš že z novimi 🙂 Še en kompletek,ki je vsestransko uporaben skozi celo leto.V glavi imam že nekaj idej za tele simpatične hiške.

 15. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Vidim svojo hiško in vidim svojo šolo, pa še in še… Kako lepo… Pravljične vasice lahko ustvariš en, dva , tri… v vseh letnih časih, pa še tiste domišljijske… Pravljični pozdravček, Majda

 16. Lili
  Lili says:

  Tele hišice so pa tako simpatične. Majhni detajli v vseh možnih kombinacijah pa jih naredijo še bolj atraktivne. Res so vsestransko uporabne, ne glede na letni čas.

 17. Marija V.
  Marija V. says:

  Spet v tvojem stilu – lepo in zelo uporabno, predvsem ker se da kombinirati
  v različne priložnosti.

 18. Keltika
  Keltika says:

  ooo, pa ne hiške…. Pa na hiške sem pa res čisto mahnjena noo. Tina, čudovite šablonce, čudovite, to se pa res da porabit na čuda načinov. Carica si, hvala za vse tvoje ideje, lepe voščilnice in krasne šablonce. Moja denarnica se sicer ne zahvaljuje ampak bo mogla nekako pregurat te zalogaje.. 🙂

 19. GABI BURJA
  GABI BURJA says:

  ful lepo…tudi sama si bom mogla omisliti kakšno čudovito tvojo hiški…zelo všečno

 20. Marjanca SZ
  Marjanca SZ says:

  Waw…. Kot vedno-SUPER! Vsestransko uporabne šablone. Pa ta ulična svetilka…tako “cortkana”! Pa še glede (kot ti praviš) “nestandardnih” barv-ne obstajajo!!! 😉

  • http://www.autoversicherungeinfach.info/
   http://www.autoversicherungeinfach.info/ says:

   Ricardo Santos Pinto, o Bloco desde a sua fundação NUNCA convidou o PSD ou o CDS para as suas Convenções, porque carga de água haveria agora de os convidar.Aliás como NUNCA esteve presente nos Congressos destes dois partidos da direita.É uma opção.

 21. hali
  hali says:

  Hiške pridejo zmeraj prav. In te tvoje so čisto nekaj posebnega in prav tako smrečica, mi je všeč, ker je malce drugačna. Stiiskam pesti za srečo pri žrebu 🙂

 22. Nataša P.
  Nataša P. says:

  Tina… joj kakšni lušti… komaj čakam na nadaljevanje… in seveda me prstki srbijo in si želijo preizkusiti tvoje novosti. Bravo punca.

 23. Sapfina
  Sapfina says:

  Jaz bi se kar preselila v tvojo vasico in zadovoljno ždela med takooo prisrčnimi hiškami! Zelo sem jih vesela, ker si jih že dolgo želim in zdaj jih bom imela! 😉

 24. Metka Metličar
  Metka Metličar says:

  Hi, hi, kako se vneto postavljamo v vrsto in vse po vrsti držimo pesti. Hvala, Tina, da nas razveseljuješ.

 25. Marjeta
  Marjeta says:

  Pa še res je. Pravzaprav te šablone niso vezane na sezono in prav zaradi tega tako uporabne. Malo zamenjaš ozadje, barve , še kakšen dodatek pa imaš svoj letni čas. Super uporabne šablone.

  Marjeta

 26. Škrga
  Škrga says:

  Hiške so lepe, ampak svetilka in polkna pa zmagajo.
  Hvala za možnost sodelovanja pri bombončku.

  Lp
  Škrga

 27. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Sjora pa ti obvladas detajle. Tele hiske so cart 100 na uro 🙂 . Ne glede na netipicne barve, je voscilnica dih jemajoca!

 28. bizjak.valentina
  bizjak.valentina says:

  Kako zelo ljubke hišice!
  Moje barvito malo mesto, bo zelo veselo novih hišic. 😉
  Krasne novosti in izjemno čarobna voščilnica je nastala.

Komentiranje ni omogočeno.