Prisrčen objem

Lepo mi je ponovno ustvarjati na zalogo in se pripravljati na rojstne dneve, ki prihajajo.

V osnovo sem najprej embosirala dva pravokotnika in tako naredila malce podlage – nato pa sem s pomočjo pavs papirja sestavila tri cvetove v toplih barvah in jim dodala še en `prisrčen` objem :-).

Za danes je to vse, najlepša hvala za obisk in bodite zelo lepo,

Tina

Uporabljeni izdelki:

Veliki cvet Pravokotniki s šivi A6

11 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Kako je tole zanimivo polovično izrezovanje ali embosiranje …meni ga odreže ( moram ga še malo naštudirati z dodajanjem ali odvzemanjem listov) je pa prava poživitev na voščilnici. Kaj naj še dodam…lepo bodi in predvsem lepo ustvarjaj med temi svojimi rožcami.

 2. Majda Pur
  Majda Pur says:

  🙂 na prvi pogled – res čisto na prvega 🙂 izgleda enostavna, potem pa se odkrije toliko majhnih dodatkov, ki naredijo voščilnico veličastno! Zelooo mi je všeč! Prijazen pozdravček, Majda

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako je lepa in ideja z delno embosiranimi okvirji mi je tako všeč! Krasne barve rožic si izbrala in “podloga”iz pavsa naredi tak lep zasanjan učinek.

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Čisto lahko si lahko predstavljam kako vesela bo tista, ki bo dobila to čudovito cvetočo voščilnico za rojstni dan. 😀 Strašansko všeč mi je embosiranje s šablonicami. Vrhunski efekt. Bo treba kdaj preizkusiti. 😀

 5. Helena
  Helena says:

  Tina, hvala za ta prisrčen in topel objem 🙂
  Dobra ideja za ozadje. Pa negativ besede je tudi dobra izbira.
  Krasna voščilnica.

Komentiranje ni omogočeno.