Prozorna voščilnica s snežakom

blog-mala-sola-2
Drage moje,

hvala za ta čudoviti mesec…za vse vaše komentarje in skupno ustvarjanje…prispeli smo do konca in čisto nadrealistično lepo se mi zdi, da je pod streho že četrta Mala šola prazničnega ustvarjanja. HVALA! Vmes se je zgodila še knjiga in nepozabno druženje v soboto….jaz sem še vedno tako polna emocij, da sploh ne morem normalno `zafunkcionirati` :-). Hvala vam iz srca.

Za zadnjo učno urico sem pripravila voščilnico s prozornim prednjim delom in pisanimi snežinkami v notranjosti, ki smo jih izdelali pri dodatni učni uri 😉 .

snezak

Tukaj pa si lahko ogledate video, kako je voščilnica nastajala:

Šolska omara z domačimi nalogami seveda ostaja odprta 🙂 …v petek pa sporočim, kdo so srečne izžrebanke darilnih bonov 😉 .

Veselo vas pozdravljam, se vam lepo zahvaljujem za vašo prijetno družbo in energijo na daljavo…in pa tudi za tisto sobotno, ki sem jo prinesla s seboj domov 😉 .

Tina

Uporabljeni izdelki:

veseli-snežaki vesele-praznike zasneženi-hribčki stencil-snežinke

11 odzivov
 1. *Keti*
  *Keti* says:

  Hvala tebi Tina. Za vse kar nam daješ in za potrpežljivost pri pregledovanju domačih nalog 😉 Super tršica si! Knjiga pa je čudovita in bo imela častno mesto v moji ustvarjalnici.

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Draga Tina, mislim, da smo od sobote še vse napolnjene s pozitivno energijo, ki se je kar iskrila:). Vse to se lahko zgodi le takrat, ko so na kupu same pozitivne osebe in tako kot je rekla Lili: tukaj ni nobene depresivne. S tvojo pomočjo si jo odganjamo pri našem ustvarjanju. Hvala še za zadnjo učno uro v naši mali šoli, kar žal mi je, da se končuje. Upam, da bo kmalu kaj pomembnega,da nas boš razveselila s svojimi filmčki. Lep pozdrav in mislim da vse nestrpno čakamo na petek:)))), Andreja

 3. moi
  moi says:

  O, Tina, super ideja z obojestranskim lepilom za napis in bleščicami 🙂
  Včasih se mučim z lepilom v spreju, včasih nanašam tekočega, včasih nalepim obojestranko lepilo že na začetku. Mi je pa všeč tudi ta izvedba. Lušna prozorna voščilnica.

 4. Andreja
  Andreja says:

  Ah, ne!! Je res že konec pouka?? Tina hvala za vse domislice, ki jih deliš z nami. Tole z lepilnim trakom in bleščicami bom zagotovo večkrat uporabila. :))

 5. treebug
  treebug says:

  velik hvala tebi, draga tina, za vse … tale voščilnica je pa tako fantastična in ljubka v živo, da nekaj neverjetnega … samo to tršo folijo moram nekje navohljat, je že dolgo na mojem seznamu … je, meni je tudi tole z obojestranskim lepilnim trakom in bleščicami zelo všeč, elegantna rešitev!

 6. MOJCA
  MOJCA says:

  Jupiiiii, a gremo vse naprej, ostanemo vse v istem razredu????? Tako lepo te je poslušat in se učit hkrati, da mislim da smo edini razred na svetu, ki bo šel štrajkat s parolo: HOČEMO ŠOLO, ŠEEEEE, NI ŠE KONEC!!!!!
  Draga Tina, hvala za vse nasvete, ki si jih in jih še boš vtepla v te naše glave, hvala tudi za prekrasno knjigo, ki ste nam jo podarile z Vladko…moja je bila prebrana že v soboto zvečer. Verjamem pa, da jo bom odprla še milijonkrat.
  Tole s folijo sem letos že probala in moram priznati, da sem bila zelo navdušena ampak lepilni trak, ki je posut z bleščicami je pa spet nekaj novega in koristnega….sem že memorirala v glavi….Hvala za lepo soboto. Zlata si.

 7. oldpunca
  oldpunca says:

  A smo res že pri koncu male šole? Uf, kako hitro čas beži v dobri družbi. 😀 Hvala ti za še eno vrhunsko idejo. Zlata si! <3

 8. Helena
  Helena says:

  Draga Tina, tvoj, ročno zapisan hvala je pravljičen! Super lepa pisava.
  Kar težko mi je, ker se pouk zaključuje. En velik hvala tudi tebi za vse ideje, postopke, filmčke ….
  Ja, tudi mene je navdušila uporaba obojestranskega selotejpa in bleščic. Zelo elegantna rešitev za praznične voščilnice.

 9. Maja
  Maja says:

  Tvojo šolo bom do naslednjega leta močno pogrešala. Hvala za vse ideje in postopke, ki si jih delila z nami 🙂
  Knjiga je tako lepa, polna čudovitih idej, da bi jo morala imeti vsaka slovenska ustvarjalka pri sebi doma.

 10. marta
  marta says:

  Draga Tina, če bi naštevala vse , za kar bi se ti rada zahvalila, bi se tole pisanje lahko nevarno raztegnilo …ti že veš, ostali pa tudi, brez velikih besed. Na kratko, en veeeeelik hvala za vse! Zdaj se pa kar hitro zmisli kakšen nadomestek za tole šolo, da te ne bomo predolgo pogrešale.

Komentiranje ni omogočeno.