Razposajeni sloni

Ko sloni praznujejo rojstni dan, postanejo silno poskočni 🙂 . Da bi to njihovo razposajenost lepše prikazala, sem se odločila voščilnici odrezati del prve strani in tako ustvariti prazen prostor.

Razposajena slona se veselita ob rojstnem dnevu 😉 #najlepsipar

A post shared by Najlepši Par (@najlepsipar) on

Slon, ki drži besedico ‘JE’, je zalepljen med dve plasti trave, drugega pa v zraku pomaga držati košček trše prozorne folije. Obema slonoma, sem na hrbtno stran zalepila še en izrez – za stabilnost in za skriti lepljenje folije.

Voščilo sem nekoliko ‘umirila’ tako, da sem tvoj dan izrezala v enaki barvi kot travo, besedo danes pa v beli barvi, ki tako na nek način, na modrem nebu, nadomesti oblake 😉 .

Razprta voščilnica izgleda takole – beli pas spodaj je namenjen pisanju voščila.

Preden vas pozdravim, z vami delim še prvo stran albuma, ki ga je Matijev razred izdelal razredničarki ob koncu devetega razreda (ja, ganjena mama je bila svoji drugi mama valeti 😉 )…jaz pa sem okrasila njegovo zunanjost. Beli Rayherjev album z vložnimi mapicami sem oblekla v blago in ga okrasila z izrezi iz filca.

Bodite zelo lepo in prijazen pozdrav,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

10 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Jej, kako vesela voščilnica! <3 Še sama sem poskočila v zrak, ko sem zagledala oba slončka. 🙂 Fantastična ideja. Čestitke ponosni mami za valeto in prelepo okrašen album. Še malo, pa boš plesala na maturantskem plesu. 😀

 2. Urška Šumljak
  Urška Šumljak says:

  Joj,kako kjut voščilnica.Super ideja in sigurno si jo bom majčkeno sposodila.Saj dovoliš,kajne? Krasen album za trajen spomin. O,tudi pri vas ste imeli valeto.Potem nisem bila edina,ki sem skoraj pol valete smrkcala 🙂

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Prvo čestitke “slonovim”, ki so praznovali in se imeli po tvoji zaslugi silno lepo:).
  Drugo: čestitke, ker si bila ponovno na valeti in sedaj, saj veš, kot bi mignil, boš lahko zaplesala s svojim fantom na maturantskem plesu. Si pa super odlično opravila s prvo stranjo albuma in to bo učiteljici res en lep spomin.
  Pozdravček in objem Andreja

 4. Helena
  Helena says:

  Vesela in razigrana slončka – verjetno zaradi konca pouka. Lepo si ju postavila na zelen travnik.
  Leta tako bežijo, a ne? Krasno darilo s tvojim pečatom je dobila Matijeva razredničarka.

 5. Vladka Šerbinek
  Vladka Šerbinek says:

  Kako nadvse veselo poskakuje ta slon. Odlično si “tvoj dan” zakamuflirala med travo 🙂 Ponosna mama je tako pripeljala še enega otroka do konca OŠ. Čestitke. Kako čas beži.

 6. hali
  hali says:

  U kako simpatična in razigrana voščilnica. Kot bodo razigrane počitnice, tudi mi smo zaključilo osnovnošolsko guljenje klopi 🙁

 7. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Voščilnica mi je nadvse všeč, razigranost prav paše v teh dneh, ko sije sonce in je vse zeleno. Album je krasen, ponosni mami pa čestitke, leta tako hitro minevajo, kajne?

 8. tina z. (treebug)
  tina z. (treebug) says:

  krasna razposajena slončka, sta komaj čakala počitnice :))
  o, čestitke za valeto, album je prekrasen! ja, si pa kar predstavljam to ganjenost, jaz sem ganjena že takole ob koncu navadnega šolskega leta, kaj šele bo …

 9. Majda
  Majda says:

  Za vas že konec šolskega leta – sama še odštevam (še štirikrat grem spat, pa dočakam dopust 😉 Zato mi je še toliko bolj ljub pogled na vaše praznovanje, ki ga izžarevata tvoja čestitka in album – čudovita srčna pozornost!
  Naj bodo čudovite in srčne vaše počitnice, Majda

Komentiranje ni omogočeno.