Rdečebradi veseljaki

Gozdni palčki so si dali malce duška 😉

Palčke sem akvarelno pobarvala in jih izrezala. Nato pa sem izrezala še veliko oblakov, ki so pomagali sestaviti krošnjo…tudi njih sem pobarvala z akvarelnimi barvami, pri čemer sem s svetlo in temno zeleno poskrbela za ‘lisasti’ videz.

Oblake sem nato sestavila v krošnjo, deblo pa sem izrezala s škarjami in ga malce osenčila. V krošnjo se je nato skril en navihanec…na gugalnici pa se zabava drugi rdečebradec 🙂 .

Da ima voščilnica zgoraj obliko krošnje, sem pristrigla papir, na katerega sem sestavila škratjo veselico, in tudi osnovo za voščilnico.

Tukaj pa z vami delim še eno voščilnico z jesenskimi palčki – ti so že bolj umirjeni (to lahko razberemo po beli bradi 😉 ).

Z veselimi pozdravi pa vam, poleg palčkov, maham tudi jaz 😉 .

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

7 odzivov
  1. Marija Habjan
    Marija Habjan says:

    Draga Tina, saj spremljam vse tvoje objave in se ji vsakič razveselim, ampak časa za komentarje pa kar ni bilo… Oprosti. Navdušena sem nad novo kolekcijo in komaj čakam na tvojo novo predstavitev in tisoč in eno tvojo idejo kako novosti uporabiti. Razposajeni palčki so prekrasni in tako prijetni, ter luštni, kot je lepa jesen in tako kot navihano poplesavajo listki v jesenskem vetru. Super. Lep pozdrav, Marija

    Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja