Romantična knjižna kazala z medvedki

Lep ponedeljkov pozdrav iz MŠPU- ja 🙂 ! Po krasnem vikendu, kjer sem imela priložnost objeti nekaj izmed vas 🙂 (HVALAAA  za krasno druženje, klepete, prijaznost, darilca,…za VSE!!!!), se začenja nov teden in upam, da bo prijeten za vse nas!

V učilnici bomo tokrat izdelali ta preprosta, a ljubka knjižna kazala…ki so lahko lepo darilo samemu sebi 😉 , ali komu drugemu.

Kazala sem fotografirala na knjigi Brezčasne boginje (Dr. Christiane Northrup), ki bi jo jaz na našem MŠPU kar določila za obvezno čtivo za vse šarmantne punce 😉 .

Tukaj pa vas čaka video, z nekaj nasveti za preprosto akvarelno barvanje in pa za zaščito medvedov, da bodo bolj obstojni 😉 :

Hvala za obisk in en velikanski objem vsem vam brezčasnim ustvarjalnim boginjam 🙂 .

Tina
Tukaj pa lahko ustvarjate tudi vi in tako sodelujete v žrebu za enega izmed treh darilnih bonov v vrednosti 25 €.

Štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

14 odzivov
 1. hali
  hali says:

  Tinaaa, joj kar kurjo kožo imam, kako je ljubko… pa s čipko – TOP. Mi je bilo žal, da nisem mogla v soboto priti…

 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Hudoooo cortkani medoti 🙂 . Vidiš, pa si dala idejo za prihajajoče praznike- svetovno! In ja, lepo te je bilo spoznati v živo 😀

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Kakšna ljubkost:), tudi če bi jih imela že sto, je to kazalo absolutno potrebno narediti.
  Tvoji medvedki se resnično znajo “obnašat” in se prilagodijo prav vsaki situaciji.
  Tina hvala tudi tebi za vse in sem gromozansko vesela, da sem zaposlena na tako kreativno in pozitivno naravnanem Ministrstvu:). Objem, Andreja

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Skoraj do konca mi ni potegnilo, da tokrat ne bo bleščic. ? Svetovna ideja za darilca!
  Hvala za sobotno “izmenjavo bleščic” in idej. ? Lepo je bilo. ❤️

 5. *Keti*
  *Keti* says:

  Aaaaaa, kolk kjut. Se grem kar lotit, ker rabim darilca za plesne kolegice. Misliš, da mi bo uspelo, ker jih rabim res veliko 😉

 6. Helena
  Helena says:

  Zelo lepa mini darila za prihajajoče praznike (ali pa kar tako). S čipko so mi še posebej všeč. Pa ideja s škrobom je tudi enkratna. Verjetno pridejo zelo mehki na otip.

 7. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Ah, saj sem vedela da letos spet ne bo nič s peko piškotov, ker bo treba vse pripomočke zmetat na voščilnice…bodo pa voščilnice dišale po cimetu, moki….bog si ga ve, kakšne stvari boš letos ti zmetala gor!!!!????? Že na daleč pa je videti da je medvedek kot bi bil malo plišast. ….Ja veš da bom poskusila…že piše na nakupovalnem listku…kupi jedilni škrob…nujno!!!!

 8. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Tina tvoje idejo so prav unikatne in res te je lepo spremljati. Nisem pridna učenka, zaenkrat samo uživam ob spremljanju šole. Sem pa izrezala velikoooooo medvedkov za svoj projekt, ki ga kmalu prikažem. Jih je pa nekaj na strani,(medvedkov namreč), kajti kazal se pa lotim, ker je to ena krasna ideja. Hvala ti. Z Vladko sta nam prav popestrili dneve.

 9. Danica
  Danica says:

  Ah kako simpatično kazalo! Tina neverjetna si s svojimi idejami,
  Tudi jaz kot Metuljčica imam izrezanih veliiiiko medvedkov za projekt 😀
  Več kot očitno, da so nas medvedki osvojili 😀

 10. Sapfina
  Sapfina says:

  Kolikokrat sem si že rekla, da bi si res morala izdelati kakšno knjižno kazalo, ker je kot nadomestek nazadnje med knjižnimi stranmi pristal Brinov zokenček. To pa že kar alarmantno kliče po akciji … :)) Tvoja kazala, Tina, so ena sama prisrčna ljubkost. <3

Komentiranje ni omogočeno.