Rože in črte

Tako, pa je petek! Namesto voščilnice imam danes za vas komplet tagcev, ki sem jih naredila s pomočjo `držala` iz kompleta šablon Mini embalaža.  Izrezala sem tri pravokotnike v enaki širini, zaoblila spodnje robove in na vrh zalepila…no, `držalo`. 

Ampak lepo po vrsti… preden sem to naredila, sem pravokotnike poštempljala (sicer obstaja velika verjetnost, da gornji del popackam…)! Odtisnila sem črte iz kompleta Ozadja zanj in ko se je modra barva posušila sem čez embosirala marjetice. Naredila sem trio…en tagec z rdečimi marjeticami, drugi z roza, tretji pa z obema barvama! Tako so med seboj malo različni, a vseeno lepo usklajeni.

ozadnja-zanj

Pa še pogled od blizu… Ugotovila sem, da res že dolgo nisem ničesar embosirala, pa tako lepo izpade vse skupaj…privzdignjeno in svetleče…

ozadnja-zanj2

Hvala za obisk, želim vam krasen vikend!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Nakit

Zvrhan kozarec-štampiljke

Ozadja zanj

7 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Tudi jaz redko posezem po prahu in embosiranju in res lepo izpade. Tvoji tagi so cisto v trendu, se mi zdi, da je letos zelo moderen ta mornarski izgled belo-modrih crt in meni je zelo vsec. Embosirane rozice pa lepo dopolnijo vse skupaj.

 2. Andreja V.
  Andreja V. says:

  Zelo lepi tagci – tako “sveži”, mislim, da bi ga želela imeti prav vsaka mlada in malo manj mlada bralka:)) LP

 3. MOJCA
  MOJCA says:

  Pa ti si strašna!!!! A si čutila na vodi, da rabim idejo, pojasnilo – zakaj se uporablja ta kompletek šablon. Ni in ni mi potegnilo, sem ti hotla že na mail napisat in vprašat. Mali tagec !!!! mi je že vse jasno. Hvala ti 100 x.
  Imaš pa zelo mirno roko za te črte – saj prvi odtis še nekako gre, potem pa – jaaaa kilometrina – v redu bo, vse jasno. Krasni so – moderni , enostavni,… špica čao

Komentiranje ni omogočeno.