Snežak na pisanem ozadju

Dobrodošli pri novi turkizno-modro-vijolični objavi 🙂 …tokrat so te barve napadle `zašito` ozadje 🙂 … Akvarelni papir sem najprej okrasila s šivi, nato pa z akvarelnimi barvami barvala po diagonali, da sem sledila vzorcu.

img_2839

Ker je ozadje kar intenzivno (za mojo cono udobja 🙂 ) , se na voščilnici potem ni zgodilo prav veliko. Na njem je najprej pristal snežak 🙂 – tokrat sem uporabila le notranje dele izreza in obraz pustila `nenapolnjen`, za bolj trendovski izgled 🙂 . Odela sem ga v nežno vijolična oblačila, gumbe pa sem si sposodila od izreza jakne.

img_2841

Sneg nadomesti kar voščilo izrezano iz bleščeče mos gume, nato pa sem s Wink of Stella flomastrom bleščice dodala še na kapo in šal.

Za danes je to vse, hvala za obisk in prav prisrčen pozdrav,

Tina

veseli-snežaki zašito-ozadje vesele-praznike

12 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Že samo ozadje (odtisnjeno) je super, pa še take nobl barve, ki pašejo k snežaku, saj so to barve ( če se malo zasanjem v kakšno pravljico:))) snega in to tistega hudo mrzlega. Snežak se bo na njem zeloooo dolgo dobro počutil. Lep pozdrav,Andreja

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Draga Tina, jaz sem popolnoma navdušena nad ozadjem današnje voščilnice. 🙂 Svetovna barvna kombinacija, ki res ne potrebuje veliko dodatkov.
  Tvoj komentar na mojem blogu mi je polepšal dan in mi dal krila. 😀 Hvala.

Komentiranje ni omogočeno.