Sreča na vrvici

Drage moje,

pa sem nazaj v polnem pogonu 🙂 . Hvala za dobre misli in nasvete (takratkega sem tudi upoštevala 😉 ) …še kakšen dan in bom na polnih 100 %. Se pa z zorenjem (lepši izraz za staranje 🙂 ) učim lepše skrbeti za svoje telo, ki me prijazno prenaša okrog…včasih bi s takšnim prehladom letala okrog, zdaj pa razumem njegovo sporočilo in se preprosto dam v mir.

Današnja voščilnica je preprosta. Voščilo Sreča na vrvici sem uporabila skupaj s pticama, ko pa sem dodala še srce je bilo očitno, da bi to lahko bila poročna voščilnica. Najprej sem nameravala krog `napolniti` z vzorčnim papirjem, pa se mi je zdelo da bi tudi pisani bokeh lahko lepo zaključil celoto…

sreca-na-vrvici-2

Papir sem najprej rahlo osenčila s tremi odtenki Distress blazinic (Mermaid Lagoon, Evergreen Bough in Cracked Pistachio), nato pa sem iste tri barve uporabila tudi za barvanje krogcev.

sreca-na-vrvici-1

Hvala za obisk, bodite zelo lepo,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Srečno! izdelek-šivani-krogi Male ptice Bokeh izdelek-akvarelna-srca

10 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Kaj vse pričaraš s svojimi izdelki:), tako “preprosta”, pa tako polna in sporočilna. Ta bokeh tehnika mi je zelo všeč, (sama pa jo ne znam še prav dobro uporabiti:)) Lepa:)
  Lep pozdrav in me veseli, da si se zvlekla iz hudega. Andreja V.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Super je slišati, da si bolje in vsekakor si dober dokaz, da z leti človek postane vse bolj moder :)) Ja, velikokrat nam je samo po sebi umevno, da naše telo deluje in ga izoriščamo do svojih meja. Tako da počitek in takratki sta vedno dobra odločitev (dokler seveda ostajata v mejah normale :)). Odlično si tole izpeljala in nastala je lepa voščilnica.

 3. hali72@gmail.com
  hali72@gmail.com says:

  Čudovita je v svoji modrini in ptička sta tako luštkana. Juhej za zdravje, naj ostane tako 🙂

 4. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Super, da so te balcili zapustili – včasih je res treba poslušati tudi telo :). Voščilnica bi res lahko bila tudi poročna, ma hkrati je primerna prav za vsako priložnost. Barve ozadja so čudovite in prav paše tale tehnika v pisanih odtenkih :).

 5. tina z.
  tina z. says:

  fajn, da gre s prehladom na bolje – pri meni je tudi podobno …
  voščilnica pa zopet krasna, super pride ta izrezan krog in napis, kako je vsestransko uporaben, vau …

 6. helena
  helena says:

  Voščilnica je zelo, zelo ljubka in vsaj meni se zdi primerna za različne priložnosti. Super, da ti gre na bolje in da znaš prisluhniti sebi in svojemu telesu. Vse prepogosto to enostavno zanemarimo.

 7. Helena
  Helena says:

  Čisto prav, da poslušaš svoje telo in si daš mir ter počitek, ko je to potrebno.
  Z dodanim srčkom je res lahko uporabna za poročno.
  Všeč mi je, da si sama izdelala notranjost kroga – je lepše in bolj tvoje.

 8. moi
  moi says:

  Prekrasna je, tako nežna in res, lahko je poročna.
  Me veseli, da si bolje in res je, vsaka bolezen ti kaj sporoča.

 9. oldpunca
  oldpunca says:

  Prelepa je. Tako zelo nežna in ljubka s ptičkoma. Čisto lahko je tudi poročna. 🙂 Navdušilo me je prelepo bokeh ozadje. Jupi, da si že skoraj na 100%. 😀 Z zorenjem se marsičesa naučimo, tudi poskrbeti zase in ne samo za druge. 😀

Komentiranje ni omogočeno.