Sreča za Vanči <3

Danes ima rojstni dan cel kup meni dragih ljudi,

a današnjo objavo posvečam eni super hrabri prijateljici – moji herojki Vanči! Sreča se žal včasih razbije na majhne koščke…a pogumni ljudje, kot je Vanči, jih zmorejo poiskati in sestaviti v še večjo srečo. Naj dobre energije ob rojstnem dnevu podprejo ves tvoj trud…

sreča-za-vanjo

Čez odtisnjeni kozarec, sem zalepila še enega izrezanega iz mlečne plastike, da deluje bolj 3D. Trak je speljan pod njim, pentlja pa je zalepljena zgoraj in na tistem mestu sem plastični kozarec tudi prilepila.

sreča-za-vanjo2

Hvala za obisk in naj vam sreča stojo ob strani,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:
sreca Zvrhan kozarec-štampiljke Zvrhan kozarec-šablone

9 odzivov
 1. Klara
  Klara says:

  Lepo si napisala. Res ja Vanči super punca z neverjetno pozitivno energijo in voljo do življenja. Krasna voščilnica je nastala. 🙂

 2. Vladka
  Vladka says:

  Kako lepo leti tale sreča v kozarec za Vanči. Dobro, da obstajajo taki pozitivni ljudje, ki znajo tudi v težkih trenutkih najti pogum in veselje v življenju. Lahko se le učimo od njih.

 3. Valerija
  Valerija says:

  Zelo lepa voščilnica in vse dobro Vanči. Ljudje, ki imajo takšne prijatelje kot si ti Tina, imajo vedno razlog za boj! Samo hrabro naprej!

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Koliko pozitivne energije je v tej čudoviti voščilnici! Prekrasna je. Akvarelno ozadje in sreča, ki se sestavlja. Vau! Zlata Tina, ki osrečuje svoje prijatelje. 😀 Vanči želim vse najboljše!

 5. Helena
  Helena says:

  Pozitivna voščilnica za tvojo prijateljico mi je zelo, zelo všeč. Nežno in akvarelno ozadje ter zanimiv kozarček, ki trosi srečo.

 6. helena
  helena says:

  Lepo akvarelno ozadje, ki ga popestri rdeča osnova. In kozarček v katerega se steka sreča, vse skupaj pa zavezano s pentljico in zapečateno s srčkom – čudovito. Veliko sreče za Vanči.

Komentiranje ni omogočeno.