Steklene bunkice…

… in domača srebrna strukturna pasta. To bo tema današnje `lekcije` 🙂 .

Preden pa se posvetim voščilnici, se vam želim zahvaliti ponovno za vse prijazne komentarje in prijaznost med to Malo šolo…zelo veliko mi pomenijo. Res HVALA!

Čarobni-prazniki-7

Pogled od blizu lepše pokaže svetleči učinek na bunkicah in lesk srebrnega snega. Če se boste odločili izdelati bleščeči sneg, vam svetujem čimbolj fine bleščice…tiste, ki imajo večje `kristalčke` niso najboljše. Poskusite lahko tudi takole…čez šablono nanesite le lepilo (kot sem naredila v ponedeljek), šablono odstranite in čez posujte bleščice. Rezultat je drugačen – bolj kosmat – a jaz se rada igram na različne načine. Saj veste… kot Baltazar in podobni 😉 .

Čarobni-prazniki-6

Tukaj pa vas čaka še video:

Hvala za obisk, želim vam zelo lep vikend.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

stencil Sneg! šablone Čarobni prazniki štampiljke Čarobni prazniki Rezalne šablone Vaza in mašnica

18 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Na tole tehniko sem pa že skoraj pozabila. Zelo lepo izpadejo bunkice in tudi ozadje z bleščečim snegom je super.

 2. *Keti*
  *Keti* says:

  Joj, še ena super ideja. Ful mi je všeč tole “zamaknjeno” voščilo na vrhu. In vidi se, da res uživaš v tehle tvojih Baltazarskih podvigih. Sneg je super!

 3. Anemona
  Anemona says:

  OOOOO, kakšna krasna voščilnica. Takšno snežno belo ozadje z bleščečimi snežinkami, ki letijo z neba. Kot so že rekle druge obiskovalke bloga, voščilo na vrhu tudi “seka” 🙂

  • http://autofinanzierungz.pw/
   http://autofinanzierungz.pw/ says:

   I understand the position that nothing will destroy us, that nothing can destroy us, that we are all predestined to glory, and of that I can say, I hope it's right, but I don't have confidence that it is soWell rick, I'll just hold onto that confidence for you then, oh ye of little faith. ;-/Seriously though, I really cannot make sense of a faith where God is less than one's hopes. Does.Not.Compute.

 4. Urška
  Urška says:

  Draga Tina!
  Prav vsak dan izvem v tvoji šoli nekaj novega.In tako je tudi tokrat.Končno ne bodo bleščice po celem stanovanju 😉 Hvala za vse filmčke,ki so še kako zanimivi in koristni.
  LP,Urška

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Ko že mislim, da si vse pokazala, ponovno presenetiš z nečim novim. 😀 Bunkice se tako lepo svetijo, kot bi res bile steklene. Mene po vsaki tvoji objavi takoj odnese v brlog delat domačo nalogo. 😀 Včasih uspe, včasih pač ne popolnoma. 🙂 Hvala za še en teden super idej. Želim ti zelo lep vikend. 😀

Komentiranje ni omogočeno.