Pike in struktruna pasta

Že pred časom sem si s šablono Pika pri piki pripravila papirnato šablono, ki jo uporabljam za nanos strukturne paste.

Pasto sem nanesla tako, da sem robove pustila bolj `naključno` skončane. Ko je bila pasta suha, pa sem dodala še washi trak, napis in nekaj paillettes krogcev…

pika-pri-piki3

Ko sem nanesla pike na voščilnico in je bila na papirnati šabloni še strukturna pasta, sem hitro zagrabila tagec in ga pritisnila na šablono… rezultat se mi je zdel prav zanimiv, zato sem tagec skončala v enakem stilu kot voščilnico.

pika-pri-piki2

Šablono sem izdelala tako, da sem nekajkrat zaporedoma iz navadnega papirja (kakšnih 100g) izrezala pike, da sem dobila širši pikasti pas. Kljub temu, da je iz papirja, je šablona kar trajna, če takoj po uporabi z nje postrgaš ostanek strukturne paste.

divje-vrtnice-6

Hvala za obisk, pošiljam vam prijazne pozdrave.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Pika pri piki 28-novo Rezalne šablone Prijaznost na poti

5 odzivov
 1. Sapfina
  Sapfina says:

  O, vidiš, tole šablonico sem tudi sama imela v mislih za ustvarjanje pikic, ampak še nisem prišla do realizacije. Voščilnica je super lepa, tagec pa res domiselna različica.

  Pozdravček, B.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Vcasih je potrebno res malo, da dosezemo velik ucinek. In to ti je s tvojo voscilnico zagotovo uspelo.

 3. Hiška iz papirja
  Hiška iz papirja says:

  Tina, ni mi še prišlo na misel, da bi ob rob voščilnice pokonci postavila besedo najlepše, res dobro izpade! Hvala za idejo 🙂 Všeč mi je tvoj komplet!

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Zadnje dni eksperimentiram s strukturno pasto in iščem ideje. Hvala za tole :-)) Super lepo izpadejo pikice in napis. Tudi malo manj intenzivne pikice na tagcu izpadejo prva liga 🙂

Komentiranje ni omogočeno.