Tag z dodatki

Za danes sem pripravila kratek predstavitveni video `posvečen` kompletu rezalnih šablon Tag z dodatki. Tage jaz največkrat uporabim na voščilnicah, tokrat pa sem hitro izdelala dva, ki bosta služila svojemu osnovnemu namenu 🙂 .

Za izdelavo prvega, sem tag izrezala dvakrat. Belega sem s pomočjo male rezalne šablone `okrasila` s srci, nato pa sem ga s 3D blazinicami zalepila na oranžnega.

Tag-z-dodatki-1

Tega, v nekoliko vintage slogu, pa sem skombinirala v `sodelovanju` z odprtim tagom 🙂 , ki sem ga malce zamaknila za bolj razgibani videz.

Tag-z-dodatki-2

Tukaj pa si lahko ogledate video:

Prijazen pozdrav in bodite zelo lepo.

Tina

13 odzivov
 1. *Keti*
  *Keti* says:

  Čudovita šablona in zelo so mi všeč dodatki za tag. Ponujajo res veliko možnosti za kombiniranje in uporabo tudi z drugimi šablonami.

 2. Helena
  Helena says:

  Tina, navdušena sem nad tagom in vsemi dodatki. Zelo lepo se da kombinirati in ponuja veliko možnosti različnih izgledov.

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Sploh ne vem, kaj naj rečem: čudovito, super uporabno in navdušujoče:)) Res pomisliš na vse možne kombinacije.
  Lep pozdrav, Andreja V.

 4. Vladka
  Vladka says:

  Odlično premišljeno in posebej mi je pri tvojih izdelkih všeč prav to, da se dopolnjujejo. Tako lahko tistim materialom iz preteklosti dodamo povsem novo noto v kombinaciji z novimi materiali. Res super.

 5. Keltika
  Keltika says:

  Super!!Tole sem si potihem želela, saj sem kot podlago odprtemu tagu kar na roke rezala spodnji tag. Krasen kompletek, čisto navdušena!

 6. Valerija
  Valerija says:

  Prekrasen tag in res je super, da lahko kombiniraš z že obstoječimi šablonami.

Komentiranje ni omogočeno.