Tulipan iz pobarvanega pavs papirja

Pa naj bo ta teden v znamenju tulipanov 😉 ! Po šopku je danes na vrsti en sam cvet…in spodaj si lahko ogledate in preberete, kako sem se poigrala s pavs papirjem.

 1. Na osnovo sem zalepila največji valoviti pravokotnik in tako dobila valovito osnovo…
 2. Iz pavs papirja sem izrezala manjši valoviti pravokotnik in pa navaden pravokotnik, v katerega sem izrezala še tulipan.

3. Oba dela sem zalepila skupaj in tako prekrila odprtino tulipana. Nato pa sem s hrbtne strani, z Distress blazinicama, tulipan prebarvala 😉 .

4. Dodala sem mu še dva lista – prav tako izrezana iz pavs papirja in nato na hrbtni strani pobarvana z Distress blazinico. Z zeloooo malo lepila na dnu, pa sem zalepila še cvet iz (nič barvanega) pavs papirja.

5. S 3D blazinicami sem tako pripravljen pravokotnik zalepila na osnovo in dodala še voščilo – travnik 🙂 .

Upam, da je za vami lep teden, pred vami pa super vikend!

Tina

Uporabljene rezalne šablone Najlepši par:

10 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Hudoooo je toel tvoje “pavzanje”. Voščilnica dobi s pavz paprijem pridih elegance in nešnosti. Ideja da jo vikaš :). Lep vikend, ti želim!

 2. hali
  hali says:

  Pavz papirja imam celo mapo, ker se je bodoča nevesta premislila okoli vabil. Tako da, kar kličejo po tem, da jih poskusim uporabiti na ta način… huda ideja 🙂

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Na tvoji predstavitvi sem bila navdušena in v dobri veri, da sem si vse zapomnila- pa temu ni bilo tako:) . Tvoja današnja objava pa je odstranila vse moje probleme:). Tulipan je tudi v tej izvedbi čudovit in nežen. Pozdravček, Andreja

 4. Polona Skaza
  Polona Skaza says:

  Tole sem imela čast videt v živo in sem navdušena!!! Žalostna da sem tokrat zamudila tvojo delavnico. Hvala Branki za darilo v obliki šablonic teh tulipanov, da se mi ne bodo več cedile samo sline ob vseh vaših kreacijah ampak se bom lahko igrala tudi jaz 🙂 Pozdravček, Polona

Komentiranje ni omogočeno.