Celotna pomladna kolekcija je lahko tvoja

Drage ustvarjalke,

tole je objava, namenjena temu, da se na enem kupu zberejo vse vaše mojstrovine, narejene z izdelki iz nove kolekcije. V zahvalo za sodelovanje pa bom izžrebala nekoga, ki bo prejel vse izdelke prihodnje pomladne kolekcije 2010 😀 !

Pravila za sodelovanje:

 • prijavite lahko neomejeno število vaših izdelkov
 • prijavite lahko tudi izdelke, ki ste jih že prijavili v katerokoli galerijo Najlepši par ali na katerikoli drugi izziv.
 • izdelke lahko prijavljate do 10. 1. 2020 do polnoči
 • ime dobitnika nagrade bom objavila najkasneje 30. 1. 2020
 • izdelke prijavljate s pomočjo InLinkz prijave, ki jo najdete na dnu te objave. Vanjo nato prilepite povezavo do vašega javno objavljenega izdelka (blog, FB, Instagram, spletne foto galerije,…)
 • na vsakem prijavljenem izdelku mora biti uporabljen vsaj en izdelek iz zadnje kolekcije (sličice spodaj)
 • nagrada bo razkrita najkasneje do 30. 1. 2020

Redne mesečne galerije seveda ostajajo in če želite in vam čas to dopušča, lahko seveda izdelek, ki ga pokažete tukaj, prijavite tudi v mesečno galerijo (kjer je pogoj za sodelovanje vsaj en izdelek Najlepši par iz katere koli kolekcije).

Iz srca hvala, ker uporabljate moje pripomočke in veselo ustvarjanje vam želim,

Tina

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


6 odzivov
 1. ANDREJA VEROVŠEK
  ANDREJA VEROVŠEK says:

  Draga Tina, sem prepričana, da bo ta stran do določenega datuma pokala po šivih:) – izdelki se bodo kar gnetli za žreb:))). Hvala za tvoje čudovite novosti in se veselim vsake tvoje najave, da še prihaja…, lep pozdrav in objem Andreja

  Odgovori
 2. Danica
  Danica says:

  Še moj podpis k Andrejinem komentarju. Komaj čakam, da bom tudi sama lahko kaj pokazala kaj je pri meni nastal z novo kolekcijo.
  Tina…čudovit človek si.

  Odgovori
 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina ti si neverjetna, komaj si podarila eno kolekcijo – skačem od vesleja, ker je včeraj prišla do mene :), že daješ možnost za drugo. Definitivno bo tudi ta prijava pokala po šivih, sploh ker vemo, da nas vedno rpesenetiš 100 n auro. Hvala ker si 🙂 🙂 .)!!!!!!!!!

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja