V dveh barvah…

Včeraj sem imela trenutek `žarnica`:-) … ko se ti kot v risankah nekaj posveti in se ti od samega navdušenja nad idejo prikaže prav žarnica nad glavo 🙂 No, ko sem pritekla do ogledala je ni bilo več videti 😀 . Pogruntala pa sem, kako hitro posneti in pripraviti kratke video nasvete!!! S tablico!!!. V pripravi `celovečercev` uživam, a takole bom lahko sedaj večkrat prav na hitro pokazala stvari, ki bi jih sicer dooolgo razlagala (in še vedno težko dobro razložila). S tablico izvedba res ni vrhunska in pogruntati moram vsaj še to, kako dodati zvok… A za prvo izvedbo sem zadovoljna in ker je vse tako hitro pripravljeno, bom to lahko naredila večkrat! 

Poglejte si torej, kako lahko preprosto sestavite dvobarvne vrnice! 

divje-vrtnice-8

Ko sem voščilnico dokončala, sem jo shranila brez napisa in jo imela pripravljeno za `kdovekakšno priložnost`…. 

…in res je priložnost prišla prav kmalu ! Potrebovala sem takšno z napisom v italijanščini… poiskala sem primerno štampiljko, odtisnila napis in nato vse skupaj `povezala` s pikicami! Pikice si shranim, kadar uporabljam šablono Pika pri piki in so super nadomestek za bleščice! Če bi imela čas, bi nanje kanila še Glossy Accents, a ni bilo časa za sušenje.

divje-vrtnice-7

Sedaj pa še prikaz mojega sleparjenja s trakovi in mašnicami. Trak samo zalepim na hrbtni strani (kar z lepilnim trakom), nato pa mašnico prilepim z lepilno pištolo. Ker pa trak na mestu, kjer je mašnica, ne sme biti širok (sicer je sleparija opazna 🙂 ), ga malo `priščipnem` z vrvico!!

divje-vrtnice-9

Hvala za obisk, bodite zelo lepo!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Pika pri piki

Divje vrtnice-štampiljke

9 odzivov
 1. Klara
  Klara says:

  Prav simpatično prikazano in razloženo… :))) Zelo mi je všeč efekt zamaknjenega motiva v drugi barvi. Hvala za še eno super idejo. Pozdravček… :))

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Odkar sem prebrala tvoj zapis, sem bila že tri krat pred ogledalom 😀 Nič ni bilo videti… Tebi se je pa odlično posvetilo 🙂 Filmček z napisi je točno tisto, kar pomaga pri razumevanju. Hvala za nasvet o goljufanju z mašnico. Moram ga shraniti v memorijo. Voščilnica mi je zelo všeč.

 3. Vladka
  Vladka says:

  Me veseli za tvojo pogruntavscino, pride tudi nam zelo prav, ko z nami delis navsete. Hvala. Ceprav priznam, pogresam tvoj simpaticni glas :)) Ampak drugace pa super ideja in dodatno mi je vsec, kako si obe plasti presekala z vmesnim barvnim kartonom. Zelo lepo.

Komentiranje ni omogočeno.