V temni noči…

…se je prižgala svetilka 🙂 …in nastala je tale voščilnica s pomanjšanim tagom.

svetilka1

Pa vas kar popeljem skozi postopek izdelave.

Najprej sem iz akvarelnega papirja izrezala Odprti tag in nato največji notranji del pobarvala z temno modro akvarelno barvo, kot lahko vidite v kratkem videu spodaj.

Zacenja se teden umazanih prstov 😉…'tu bi kontinjud'…😜#najlepsipar

A post shared by Najlepši Par (@najlepsipar) on

Ko se je barva posušila, sem sestavila mini tag – izrezala sem tag z dodatki, ki sem ga malce skrajšala, nanj sem nalepila pobarvani del (spodnji valovit rob sem odrezala), nato pa za sneg  dodala drugi mali izrez, ki je ostal pri odprtem tagu. Na desni strani lahko vidite delce, ki sem jih uporabila, na levi pa tiste, ki so ostali…odprti tag je medtem že recikliran na voščilnici, ostalo sem pa celo zavrgla 😉 .

postopek1

Nato sem se poigrala z napisom iz pavs papirja, ki sem ga zalepila čez tag…da pa je lepo viden tudi tam, kjer se razteza čez belo ozadje, sem spodaj zalepila še rdeči izrez.

postopek2

Takole pa izgleda mali tag, če ga pobliže pogledamo…

svetilka2

Hvala za obisk in prijazen pozdrav  do naslednjič,

Tina

Uporabljeni izdelki:
srečno-novo-leto vasica zašito-ozadje Tag z dodatki Odprti tag

10 odzivov
 1. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Čudovita je! Prinaša toliko luči v temi – pod njenim okriljem svetlobe se lahko vsaka pravljica zgodi… pravljičen pozdravček, Majda

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Kako čudovita je svetloba luči v tej zimski noči, prav začutiš globino. Pa kako umetelno si namestila napis – odlično☺, idej ti res ne zmanjka.Pozdravček iz ?

 3. Helena
  Helena says:

  Temno modro ozadje je enkratno. Pravo noč si pričarala in jo osvetlila z ulično svetilko. Mali tag pa je tudi fajn ideja.

 4. MOJCA
  MOJCA says:

  Joj, kako sem jaz blond (dotičnim brez zamere), a veš koliko ponovitev sem gledala na tem videu, preden sem pogruntala, da se ponavlja in ponavlja in ponavlja in…..ojej, Božička, res si en Bolek Lolek.
  Všeč mi je, lučka prav lepo osvetli toliko ponovitev modre barve, brisanja,…

Komentiranje ni omogočeno.