Galerija meseca marca

Drage moje in dragi moji,

prav lepo dobrodošli v galeriji meseca marca in HVALA iz srca za 304 čudovitih izdelkov v galeriji meseca februarja…navdušena sem nad vašimi vrhunskimi kreativnmi idejami 😀 ! V tem tednu bom pripravila tudi galerijo za pomladno kolekcijo, v katero boste lahko prijavili tudi vse izdelke z novostmi, ki ste jih že objavili 😉 .

Sreča pri žrebu pa se je tokrat nasmehnila Barbari G. in Andreji B.!

Punci čestitke in prosim javita se mi 🙂 !

Prav lepo ste vabljeni tudi k sodelovanju v novi galeriji 😉 . V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom in v vaši objavi napišite, da jih prijavljate sem. V začetku aprila, bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 20 €, ki ju lahko porabite v spletni trgovini za nakup izdelkov Najlepši par.

Lepo vas pozdravljam in se veselim vaših prispevkov,

Tina

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


9 odzivov
 1. Majda
  Majda says:

  Čestitke Andreji in Barbari, Tina k tebi pa potuje moja želja, da bo tvoj današnji dan res tvoj, poln srčnih objemov, smeha in iskric v očeh in srcu.
  Vseeeeeee najslajše, Majda

  Odgovori
 2. Andreja B
  Andreja B says:

  Draga Tina, iz srca hvala za nagrado . To je pa tako lepo presenečenje, da ne znam opisati z besedami. Ker pa vidim, da danes slaviš svoj praznik, ti želim, da se ti izpolnijo vse skrite želje. Objem Andreja

  Odgovori
 3. Aldeksandra Golčman
  Aldeksandra Golčman says:

  Draga Tina vse naj, naj za tvoj rojstni dan. Nagrajenki mam pa čestitke. Pozdravček Aleksandra

  Odgovori

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] kar nisem uspela postoriti so tudi komentarji vaših izdelkov…  HVALA iz srca za vaših 251 čudovitih izdelkov v galeriji meseca marca…upam, da bom znala malce upočasniti čas in se vam aprila večkrat […]

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja